• MIERCURI, 27 DECEMBRIE 2017

  Horoscopul zilei, 27 decembrie. PEȘTI: ține-ți generozitatea în frâu și cheltuiește cu măsură

   Zodia Berbec

  Ești pus pe fapte mari astăzi. Beneficiezi de multă energie astrală și de aceea te-ai gândit să rezolvi acum, tot ce a rămas de peste an. Bine este să îți selectezi prioritățile, deoarece riști să te dispersezi în prea multe direcții și să finalizezi parțial ceea ce ți-ai propus. Se recomandă prudență în relațiile cu prietenii, deoarece aceștia te pot provoca mult.

  Zodia Taur

  Acordă-ți momente de răgaz și detașează-te de forfota cotidiană. Îți sunt favorizate odihna, meditațiile în locuri sfinte și discuțiile de taină cu cineva din anturajul profesional. Posibil să se accentueze neplăcerile legate de segmentele capului sau sistemului renal. Fii prudent, odihnește-te și la nevoie cere sfatul unui specialist în sănătate.

  Zodia Gemeni

  Datorită unor divergențe de opinie, unii prietenii îți pot crea serioase neplăceri. Surprizele din acest segment de viață sunt greu de anticipat, așa încât ar fi bine să menții o distanță sănătoasă față de aceia care pretind că îți sunt prieteni. Firea ta comunicativă, greu stă deoparte la discuțiile sau întâlnirile cu prietenii, însă este un bun prilej astăzi să exersezi asta.

  Zodia Rac

  Activitățile sociale te solicită din plin. Fie că ești la serviciu, fie acasă cu anturajul familial, toată lumea va avea pretenții de la ține să întreții atmosferă. Bine este să faci impresie bună, pentru că ai suficiente surse de a te prezenta cum se cuvine în public. Spre seară, rezervă-ți momente de meditație la evenimentele de peste zi.

  Zodia Leu

  Ziua este deosebită, pentru că sunt șanse mari de a-ți îmbogăți palmaresul educațional prin discuții filozofice cu persoane erudițe, prin lecturarea unor cărți de top sau prin vizionarea unor piese de teatru sau concerte de sezon. Bucură-te de toate acestea și mai ales, fii deschis mental, sufletește și la alte abordări de a privi viața cotidiană.

  Zodia Fecioară

  Alături de cei dragi s-ar putea să cheltuiești sume importante de bani. Poate fi vorba și de achitarea facturilor sau altor tipuri de datorii, însă vedetele zilei vor rămâne cumpărarea cadourilor sau cheltuielile pentru distracții. Totuși ai grijă să îți stabilești un buget clar pentru toate. Ferește-te de să le spui altora despre economiile tale!

  Zodia Balanță

  Este o zi tensionată la capitolul relații parteneriale. Probabil că datorită faptului că ești preocupat mai mult cu distracțiile în ultima vreme, fie ți-ai neglijat îndatoririle de partener de viață, fie ai lăsat baltă niscai etape de lucru specifice unui proiect profesional comun cu alții. Mobilizează-te și, indiferent de situația în care te afli, remediază lucrurile.

  Zodia Scorpion

  Săptămâna debutează cu multe treburi de rutină, fie că stai acasă, fie că mergi la serviciu. Gândurile îți sunt acasă, la familie, la rudele dragi și astfel îți este mai dificil să trebăluiești. Pe de altă parte și sănătatea este precară, fiind bine să îți dozezi eforturile. De evitat, pe cât posibil, consultaiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale.

  Zodia Săgetător

  Ziua îți poate aduce răsturnări de situație în plan sentimental și în relațiile cu copiii. De asemenea, programul pentru următoarele sărbători ale sezonului se poate schimba brusc. Fii prudent și ține cont de sfaturile sau dorințele celor dragi. La nevoie, modifică-ți planurile de distracții și orientează-te spre ceva liniștit, agreat și de cei dragi.

  Zodia Capricorn

  Acasă, în familie există forfotă. Gustul dulce-amar al evenimentelor în care ești implicat alături de membrii familiei sau de rude predomină de ceva vreme. Senzația că se petrec lucruri dincolo de puterea ta de control sau de înțelegere îți creează disconfort sufletesc. Totuși, dacă ai să ai răbdare și deschidere sufletească vei observă că lucrurile sunt pe un făgaș bun.

  Zodia Vărsător

  Dorința de a călători, fie în vizită la rude sau prieteni, fie într-un loc de agrement este la cote mari. Evită graba în decizii și fapte! Persoanele din anturajul apropiat s-ar putea să nu țină pasul cu dorințele tale, ba chiar să schimbe programul propus de ține. Recomandabil este să ții cont de sugestiile lor. Gândești mult mai repede decât poți vorbi și asta duce la neplăceri diverse.

  Zodia Pești

  Pe neașteptate vin cheltuieli deosebite. Posibil ca mirajul sărbătorilor să te impulsioneze să oferi cadouri scumpe, celor dragi. Este adevărat că și tu la rândul tău ai șanse bune de a primi sume consistente de bani sau codouri. Totuși, ține-ți generozitatea în frâu și cheltuiește cu măsură. Pierderile de bani, bunuri și erorile de judecată ar trebui luate în calcul.

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 320 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 321 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 325 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 325 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Antena 1


  Stirile Antena 1 Observator

  observator.tv


  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »