• JOI, 28 DECEMBRIE 2017

  Horoscopul zilei vineri, 29 decembrie. FECIOARA: dai dovadă de multă sensibilitate

  ZODIA  BERBEC

  Lumea largă e atracția numărul unu de azi, deci petrece cât mai mult timp printre oameni, chiar și printre necunoscuți. E o reală bucurie pentru tine să conversezi, să legi noi prietenii, să flirtezi, să te simți liber să faci ce vrei, cum vrei, unde vrei! Te simți bine numai în medii aglomerate, populate, gălăgioase, și mai ales printre persoane tinere, eventual printre copii, pentru că, în adâncul sufletului, și tu mai ești un copil care vrea libertate! Te bucuri de tot ce vezi în jurul tău că un puști care se distrează de orice, te joci, glumești, râzi, ce mai, e exact atmosfera perfectă din preajmă sărbătorilor!

  ZODIA TAUR

  Este o zi veselă în care vin spre tine doar emoții frumoase, fără să li te opui! Bine faci, această atitudine îți este de mare ajutor pentru a-ți reîncărca bateriile de energie pozitivă. Lasă-te dus de acest val ascendent care te ia dintr-o păsa nu tocmai plăcută și te înaltă spre o stare de euforie extraordinară. Azi vei putea spune de câteva ori că viața e frumoasă, că există fericire, că ai alături de ține oameni care te iubesc, deci iată un top 3 al celor mai frumoase emoții. Veștile care vin sunt și ele dintre cele mai bune, dar lasă-le să te ducă unde vor, nu încerca să le trasezi tu o direcție. Lucrurile bune vin de la sine, libere și intense, fără programare și fără să le ții tu sub control: doar primește-le cu inima deschisă!

  ZODIA GEMENI

  Va fi greu să te împarți între cele două planuri cărora le acorzi la fel de multă importanță. Pe de o parte, ai dori să ieși în lume, să socializezi, să-ți faci noi prieteni – iar ocazii ar fi destule pe parcursul zilei – dar, pe de altă parte, parcă ți-ai dori să stai mai mult cu familia, care are nevoie de prezența ta. Există o soluție optimă: ia-ți familia și ieșiți împreună undeva, pentru că așa ai să petreci ore superbe alături de copii, părinți sau partenerul de viață, dar în același timp ai șansa de a întâlni și o mulțime de cunoștințe cu care să stai de vorbă.

  ZODIA RAC

  Se dă o luptă între rațiune și emoție în interiorul tău. Deși tu ești o fire predominant mentală, de data această te încearcă tot felul de trăiri pe care nu știi cum să le gestionezi. Chiar dacă e o situație în care inimă ar trebui să-și lase amprenta, tu tot pe ce-ți transmite rațiunea te bazezi pentru că ai încredere în logică ta și în capacitatea ta de a face lumina prin discernământ și gândire clară. Pentru că mintea ta e limpede și intuiția ascuțită, vei reuși să faci ordine în această contradicție de forțe, că atare lasă-ți tot latură ta rațională să conducă situația și să ia decizii. Inimă ar putea fi părtinitoare, mintea nu!

  ZODIA LEU

  Ar fi bine să profiți de o zi liberă pentru a ieși undeva să iei aer proaspăt, să faci puțină mișcare, să-ți încarci bateriile, și unde ar fi cel mai bine dacă nu în natură? Indiferent cum e vremea, merită să-ți faci drum spre un loc cu o conotație specială pentru sufletul tău, la țara la bunici, pe partie, la biserică, într-un decor ce-ți inspiră tihnă și relaxare. Evident, una din cele mai frumoase preocupări este legată și de copii, deci dedică-te lor cu toată ființa, pentru că și efectul lor asupra ta va fi benefic.

  ZODIA FECIOARĂ

  Dai dovadă de o sensibilitate cu totul specială astăzi, simți orice vibrație pozitivă sau negativă din jur, parcă ai fi o antenă fină care receptează chiar și cele mai subtile unde. Acest simț deosebit te poate ajută să stai departe de locuri sau oameni care emit energii negative, că nu cumva să te influențeze pe tine în același fel.

  Citește continuarea aici.

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 320 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 321 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 325 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 325 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Antena 1


  Stirile Antena 1 Observator

  observator.tv


  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »