LUNI, 29 IANUARIE 2018

NUMEROLOGIE - 2018 este anul celor care au Cifra Destinului pară. Iată ce spun numerologii despre 2018

 Foto: pixabay.com

 În numerologie, Cifra Destinului se află prin adunarea tuturor cifrelor din data nașterii până la obținerea unei singure cifre (de la 1 la 9). De exemplu, o persoană născută la data de 28.02.1977 va afla Cifra destinului astfel:
2+8+0+2+1+9+7+7= 36 3+6=9
Deci, CifraDestinului este 9.

Conform specialiștilor astrocafe.ro, 2018 este un an al celor cu Cifra Destinului pară. Asta pentru că 2+0+1+8 = 11 iar 1+1=2, deci, o cifră pară.
Iată cum vor resimți acest an persoanele cu o Cifră a Destinului pară, și cum va fi pentru cei cu cifra impară.

Persoanele a căror Cifră a Destinului este pară (2, 4, 6, 8) se vor simți mult mai bine pe parcursul acestui an, deoarece energia lor nativă este compatibilă cu energia anului. Luni favorabile, în care se pot ameliora stări de spirit, probleme de sănătate, se pot rezolva ușor și bine chestiuni parteneriale personale sau profesionale sunt Februarie, Aprilie, Iunie, Septembrie, Noiembrie. Însă în lunile Ianuarie, Martie, Mai, Iulie, August, Octombrie, Decembrie sunt posibile amânări, întârzieri, răsturnări de situație interesante, spre beneficiul celor implicați în situația respectivă.

Persoanele a căror cifră a Destinului este impară (1, 3, 5, 7, 9) vor simți un soi de contradicție între ceea ce doresc să realizeze și ceeea ce li se oferă de către ceilalți și de către mediul în care trăiesc. Asta deoarece energia lor nativă este incompatibilă cu energia anului. Este nevoie de răbdare, prudență, înțelegerea și acceptarea faptului că este o perioadă în care evenimentele pot scăpa ușor de sub control, dar totul se desfășoară spre binele nostru suprem. Luni favorabile acestor personae sunt Ianuarie, Martie, Mai, Iulie, August, Octombrie, Decembrie. Luni dinamice, provocatoare prin evenimentele apărute sunt Februarie, Aprilie, Iunie, Septembrie, Noiembrie.

COMENTARII

Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

acum 347 zile

Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

acum 348 zile

ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

acum 352 zile

Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

acum 352 zile

În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »