• MARTI, 09 IANUARIE 2018

  Singura femeie din zodiac fără suflet-pereche

   estisuperba.ro

  Știm povestea ancestrală: tuturor ne este dat să avem un suflet-pereche sau, mai popular, ”fiecare sac își are peticul”.

  Nimic mai fals, cred astrologii, cu privire la o anumită zodie. Evident, asta nu înseamnă nicidecum singurătate, burlacie etc. Pur și simplu, acești nativi nu simt că și-au găsit ”sufletul pereche”, indiferent de relațiile pe care le au.

  Dacă nu v-ați dat seama despre cine este vorba... vă spunem noi: femeile Vărsător. 

   Dacă ești ”Vărsătoare”, află că oricât de mult ai aștepta sau căuta pe cineva cu care să fii compatibilă 100%, în zodiac nu se află un bărbat care să corespundă cerințelor tale.

  Aceste femei au o fire complexă și până și astrele sunt uimite de comportamentul acestor native uneori, de aceea nu au știut cu cine să asocieze această zodie. Astfel au lăsat-o fără suflet pereche.

  Acest lucru nu înseamnă că femeile vărsător nu vor fi niciodată fericite sau că nu vor avea relații frumoase. Cu siguranță există native care au viața la care visau, cu o căsnicie frumoasă, cu copii și cu împlinire sufletească.

  Cu toate acestea, nu vor simți niciodată că se află alături de sufletul lor pereche, alături de cineva cu care să formeze un întreg.

  Astrele ne dezvăluie, totuși, că aceste native ar putea să încerce să formeze cupluri cu bărbați din aceeași zodie pentru că așa lucrurile ar putea funcționa cel mai bine. Până la urmă, cine să te înțeleagă mai bine dacă nu propriul semn zodiacal?

  Vărsătorul este o zodie care este foarte greu de citit și dacă ambii parteneri sunt născuți sub același semn, vor ajunge să se înțeleagă pentru că au aceleași calități și defecte și vor înțelege cu ce se confruntă celălalt în relație.

  sursă:estisuperba.ro

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 320 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 321 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 325 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 325 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Antena 1


  Stirile Antena 1 Observator

  observator.tv


  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »