VINERI, 05 IANUARIE 2018

Top 3 zodii cu mare ghinion în 2018 - Noul an le va aduce numai lacrimi și necazuri!

Dacă 2017 a fost unul dificil, apăi să-l vedeți pe 2018!... Din păcate ”eroii de sacrificiu” ai anului vor fi trei zodii. Ele vor duce tot greul și îl vor resimți din plin.

BALANȚĂ:

Anul 2017 a fost un an bun pentru balanțe pentru că au avut o mulțime de realizări pe plan profesional, realizări la care nu se așteptau și care le-a schimbat viața într-un mod plăcut.

Totuși, anul 2018 nu va fi la fel de bun pentru acești nativi pentru că vor avea o mare pierdere. Fie va fi vorba despre o persoană dragă lor, fie una pe plan profesional.

Acest lucru îi va afecta foarte tare pe nativii născuți sub acest semn zodiacal și le va fi extrem de greu să-și revină. Nu vor mai fi la fel de optimiști și vor avea mult de suferit.


BERBEC:

Acești nativi vor avea mult de suferit pe plan sentimental. Nu se vor mai înțelege deloc cu partenerul de viață și vor ajunge să creadă că de la iubire la ură nu este decât un pas.

Crizele de gelozie vor fi ceva normal pentru ei și conflictele în cuplu par să devină interminabile. Se vor certa și de la un fir de ață care se află pe masă.

Chiar dacă nativii născuți sub acest semn zodiacal sunt căsătoriți, într-o relație sau singuri, vor suferi în dragoste începând din primăvara următoare.

CAPRICORN:

Se știe despre capricorni că sunt persoane ambițioase și muncitoare care se gândesc mult înainte de a lua o decizie pentru a se asigura că este cea mai corectă.

Ei bine, în anul 2018, ceva se schimbă la acești nativi. Vor lua numai decizii greșite și se vor afla în cele mai dificile situații din această cauză, ba chiar mai mult, se vor afla la răscruce de drumuri.

Chiar dacă capricornii vor fi ghinioniști în noul an, nu ar trebui să dea vina pe ei de fiecare dată pentru că uneori se va întâmpla să fie strict vina celor din jurul lor.

Sfat: Experiența lui 2018 nu îi va îngenunchia pe acești nativi, dimpotrivă. Lecțiile acestui an sunt baze solide și reale pentru succesul lor viitor! 

sursă: estisuperba.ro

COMENTARII

Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

acum 850 zile

Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

acum 851 zile

ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

acum 855 zile

Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

acum 855 zile

În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »