• VINERI, 29 DECEMBRIE 2017

  Top 3 zodii de femei care vor avea tot ce-și doresc de la viață în 2018 – Ele sunt răsfățatele noului an!

  Anul 2018 va aduce pace, liniște sufletească, dragoste și înțelegere pentru câteva zodii. Aceste 3 zodii feminine vor fi răsfățatele anului 2018! Vezi dacă ești una dintre ele!

  Femeia PEȘTI:

  Noul an le va aduce acestor femei mari câștiguri financiare. Tot ce vor avea de făcut este să se bucure de tot ce le rezervă viitorul pentru că aceasta va fi răsplata lor pentru toată munca pe care au depus-o în anul 2017.

  Va fi anul lor pe plan profesional și în sfârșit li se vor recunoaște meritele și se vor simți într-un final apreciate. Vor primi laude și respect din partea șefilor și a colegilor. În plus, vor fi favorizate și pe plan sentimental!


  Femeia SCORPION:

  Anul 2018 le va aduce nativelor născute în zodia scorpionului o persoană care le va înțelege perfect, indiferent cât de complicate ar fi sau ce fel de idei nebunești ar avea.

  Mai mult decât atât, legătura acestor native cu familia va deveni mult ma puternică, iar la locul de muncă vor fi apreciate pentru munca depusă. Femeile scorpion se află pe această listă pentru că vor avea parte de dragoste, prietenie și noroc în noul an.

  Femeia GEMENI:

  Pentru aceste native va urma o perioadă perfectă pe plan sentimental. În prima jumătate a anului, femeile gemeni vor experimenta o pasiune nebună și o dragoste pe care nu au mai simțit-o din adolescență.

  Dacă aceste native sunt deja într-o relație, prima jumătate a anului va fi armonioasă și cu momente de tandrețe, iar dacă nu se află deja într-o relație, vor întâlni pe cineva care le va demonstra de ce nu au mers relațiile anterioare și vor cunoaște dragostea adevărată și sinceră.

  sursă: estisuperba.ro

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 320 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 321 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 325 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 325 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Antena 1


  Stirile Antena 1 Observator

  observator.tv


  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »