Alina Boz dezvăluie secretul succesului. Cum a reușit frumoasa actriță să aibă lumea la picioare

Publicat pe 02.11.2021 la 15:24 Actualizat pe 08.01.2023 la 09:00

Alina Boz este una dintre cele mai cunoscute actrițe la momentul actual și joacă alături de Alp Navruz în serialul “Ține-mă de mână”. Multe tinere și-ar dori să aibă lumea la picioare, așa că vedeta dezvăluie secretul succesului ei pentru ca și alte aspirante să aibă un punct de pornire în carieră.

Alina Boz are părul drept și lung și poartă o cămașă cu flori

Alina Boz dezvăluie secretul succesului

Happy Channel

Alina Boz, frumoasa actriță din serialul turcesc “Ține-mă de mână”, a dezvăluit secretele succesului și le-a spus fanelor din întreaga lume cum pot obține o carieră de succes în actorie.

Nu doar că este una dintre cele mai iubite vedete la nivel international, dar are și un iubit cu 16 ani mai mare decât ea cu care formează un cuplu de ceva vreme. Cu toate că gurile rele spun că relația celor doi nu va dura, iată că actrița demonstrează contrariul.

În ciuda tinereții sale, Alina Boz este o fată muncitoare care nu se dă în lături de la nicio provocare. Astfel, are success atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Recent, aceasta le-a împărtășit fanilor secretele succesului.

Alina Boz dezvăluie secretul succesului

Alina Boz, actrița care s-a iubită o bună perioadă de timp cu Mithat Can Özer, fiul lui Sezen Aksu, a declarat:

“Dacă dragostea îți oferă lecții, nu cred că cei care nu au experimentat acest sentiment știu despre ce vorbesc. Toată lumea ar trebui să participe la această lecție. Cred că principala lecție în dragoste, este respectul față de cel de lângă tine. În cele din urmă, prima lecție ar trebui să fie respectul.”, a declarat frumoasa actriță.

“Când era tânără, îmi doream să fiu pilot și actriță, niciodată nu m-am văzut la catedră. Mereu am vrut să mă concentrez pe profesiile care te ajută să te descoperi. Sunt norocoasă că s-a întâmplat așa.”, a continuat actrița.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Alina Boz se consideră o feministă și spune că viața fără femei nu se poate numi viață, iar femeile reprezintă o parte esențială a oricărei etape.

“Nimic nu există fără femei. Femeile sunt fertile, pline de învățăminte. O lume fără femei ar fi imposibilă. Nu poți învăța pe cineva să iubească femeile, natura și animalele la vârsta de 40 de ani.”, a mărturisit Alina Boz.

Alina Boz și lecțiile învățate din copilărie

Alina Boz a reușit să aibă o carieră de succes și o faimă internațională datorită lecțiilor învățate în copilărie. Tot ceea ce a întreprins de la părinți și familie, a ajutat-o mai departe în carieră.

“Am o disciplină de fier învățată din Rusia. Nu renunț așa ușor și nu dau drumul ideilor chiar dacă drumul devine greu. Asta am învățat de la bunica și străbunica. Când prietenii mei se distrau și leneveau, eu munceam mereu.”, a spus Alina Boz.

În vara acestui an, Alina Boz, actrița din serialul “Ține-mă de mână”, a fost surprinsă în vacanță alături de iubitul ei, Mithat Can Ozer. Cei doi au fost văzuți alături de prieteni și arătau extrem de fericiți.

De cel puțin trei ani, cei doi se iubesc și își declară dragostea unul pentru celălalt în fiecare zi, chiar dacă fanii pot vedea foarte puține momente asemenea. Chiar dacă au existat zvonuri conform cărora actrița și iubitul ei faimos cu 16 ani mai mare s-ar căsători, se pare că vorbele au fost dezmințite chiar de vedetă.

Alina Boz s-a născut la 14 iunie 1998 în Moscova, Rusia. Deși este încă tânără, frumoasa vedetă a reușit să câștige multiple premii internaționale grație carierei sale de până acum.

În articolul

Alina Boz dezvăluie secretul succesului. Cum a reușit frumoasa actriță să aibă lumea la picioare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte; ANM anunţă o uşoară încălzire de la mijlocul săptămânii viitoare
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x