MARTI, 10 OCTOMBRIE 2017

Andreea Ibacka vorbește despre scena sinuciderii. ”Și mama s-a speriat când m-a văzut așa”

Cea mai dificilă scenă din ”O grămadă de caramele” a fost cea a tentativei de suicid. Acesta a fost răspunsul Andreei Ibacka atunci când fanii au vrut să afle de la ea care a fost scena care a pus-o în dificultate.

”Scena sinuciderii din cadă mi s-a părut cea mai grea, a fost plină de dramatism. A fost o provocare uriașă. Până acum, nu m-am mai sinucis în niciun serial. M-au trecut fel de fel de stări și de emoții, am plâns cu sughițuri și să știți că totul a fost cât de poate de real. Am plâns fără glicerină în ochi, fără să tai ceapă… am plâns pe bune, fără artificii de genul acesta. Am simțit toată încărcătura emoțională pe care mi-o transmitea textul. Mă ajută foarte mult echipa, indicațiile regizorale, textul este foarte bine scrtis. Am exersat și acasă…”, le-a mărturisit Andreea fanilor, într-o transmisiune live pe Facebook.

Când un fan i-a transmis actriței că s-a speriat când a văzut-o, în serial, în cadă, cu venele tăiate, Andreea a mărturisit că nu doar telespectatorul a trăit acel sentiment:

Și mama s-a speriat când m-a văzut așa. Sângele arăta real, dar era unul... cinematografic”.

Din 16 octombrie, la postul de televiziune Happy Channel începe partea a doua din ”O grămadă de caramele”: ”Păcatul”. Acesta se va difuza în fiecare luni și marți, de la ora 19.00, și în reluare de la 23.45, tot luni și marți. 

Vezi mai jos secvența despre care vorbește actrița care o interpretează pe Paula Iepuraș în ”O grămadă de caramele”.

 ”O grămadă de caramele” continuă povestea iSerialului “Când mama nu-i acasă. Serialul este produs de Ruxandra Ion, după scenariul Simonei Macovei, în regia lui Radu Grigore, și poate fi urmărit NUMAI LA POSTUL DE TELEVIZIUNE HAPPY CHANNEL, luni și marți de la ora 19.00, în reluare de la 23.45, tot în zilele de luni și marți. Fii cu ochii pe Happy!

Din distribuție fac parte: Carmen Tănase (buni Smaranda), Marian Râlea (Tănase Găleată, zis Tănase Șapte Case), Cristina Ciobănașu (Miruna Șerban), Vlad Gherman (Victor Morante), Virginia Rogin (Zorica Găleată), Alina Chivulescu (Nora Șerban), Ioana Ginghină (Geanina Găleată), Dana Dembinski (Carla Morante), Ion Ion (Geanni Morante), Andrei Aradits (George), Andreea Ibacka (Paula), Andreas Petrescu (Emil Șerban), Doinița Oancea (Pamela Găleată), Augustin Viziru (Doruleț), Silviu Mircescu (Mirciulică), Rapha (Radu), Mihai Bubu Cernea (Micky Goga), Tatiana Șelaru (Ema), Elisa Ciocan (Eva Șerban), Tiberiu Herdea (Luca Șerban), Tudor Roșu (Victoraș), Victor Țăpeanu (Leo), Mihai Marinescu (Porumbelu’), Elena Șeulean (Mona), cu participarea specială, în roluri episodice, a actorilor Rodica Negrea și Mihai Călin.

COMENTARII

Serialul ”O grămadă de caramele” revine la Happy Channel

acum 48 zile

Din 14 iulie, în fiecare duminică, de la ora 20.00, Happy-telespectatorii se pot reîntâlni cu personajele lor preferate din ”O grăadă de caramele”.

A făcut anunțul. Iată ce spune Cristina Ciobănașu despre sezonul trei din serialul ”O grămadă de caramele”

acum 587 zile

Iata ce a spus Cristina Ciobanasu despre cel de-al treilea sezon al serialului ”O gramada de caramele”.

iSerialul ”Când mama nu-i acasă” revine la Happy Channel. Iată când îl puteți urmări

acum 603 zile

Fani ai iSerialului ”Când mama nu-i acasă”, postul Happy Channel v-a pregătit o surpriză pentru ultimele două zile din acest an. În weekendul 30-31 decembrie, aveți un adevărat maraton! Vor fi două zile în care puteți urmări cele 16 episoade din primul...

Vlad Gherman anunță când va fi difuzat cel de-al treilea sezon al serialului ”O grămadă de caramele”

acum 646 zile

Iata ce spune Vlad despre cel de-al treilea sezon al serialului ”O gramada de caramele”.

VIDEO | O grămadă de caramele, sezonul 2: ”Păcatul”, episodul 8

acum 647 zile

Acum poți urmări și online episodul 8 din ”Păcatul”, cel de-al doilea sezon al serialului ”O grămadă de caramele”. ”O grămadă de caramele” continuă povestea iSerialului “Când mama nu-i acasă. Serialul este produs de Ruxandra Ion,...

Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »