Can Yaman și-a surprins fanele din mediul online cu un look rebel. Cum arată fotografia postată de protagonistul din “Vis de iubire”

Publicat pe 18.05.2022 la 11:03 Actualizat pe 18.05.2022 la 11:50

Can Yaman și-a surprins fanele din mediul online cu un look rebel, total diferit. Cum arată fotografia postată de protagonistul din "Vis de iubire" și ce au declarat internauții.

Can Yaman poartă o jachetă de culoare maro deschis

Can Yaman din serialul "Vis de iubire"

Happy Channel

Can Yaman nu mai are nevoie de nicio introducere. Se numără printre cei mai iubiți actori din Turcia și reușește la fiecare pas să aducă un suflu nou industriei din care face parte. Nu doar că este o vedetă de succes, dar reușește să-și găsească timp și pentru actele de caritate pe care le îndreaptă către copiii fără speranță din spitale.

Protagonistul din “Vis de iubire” a publicat recent o fotografie care a reușit să le surprindă din nou pe fane, asta pentru că stilul abordat este mai mult decât apreciat. Dacă nu este văzut la evenimente mondene, Can Yaman alege de fiecare dată un look simplu.

Can Yaman și-a surprins fanele din mediul online cu un look rebel

A reușit să cucerească inimile fanelor de pretutindeni datorită rolurilor sale. În mediul online, internauții i-au acordat de fiecare dată credit dat fiind faptul că frumusețea sa nu poate fi trecută cu vederea. De cele mai multe ori, actele sale de binefacere i-a luat prin surprindere pe fani, iar cei mai mulți dintre aceștia și-au dorit să aibă o viață ca a sa.

Urmărește "Vis de iubire", de luni până vineri de la 23.00, doar la Happy Channel

A trecut printr-o despărțire și de-a lungul vieții s-a confruntat atât cu pedici, cât și cu reușite, iar acum se încadrează pe lista celor mai apreciați actori. Indiferent că poartă o ținută elegantă pe covorul roșu sau se află în confortul propriei case îmbrăcat în haine lejere, Can Yaman reușește să atragă orice privire. La fel este și cazul ultimei apariții a protagonistului din “Vis de iubire”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu o cămașă deschisă la culoare, dar deschisă în zona pieptului, ochelari de soare și părul răvășit, așa s-a fotografiat recent vedeta. Ca urmare a fotografiei arătate, acesta a primit peste nouă mii de comentarii și 300 de mii de aprecieri. În zona descrierii, acesta a lăsat un simplu soare, semn că ziua sa este una pozitivă.

Citește și: Bergüzar Korel și Halit Ergenç își renovează casa din Londra. Ce poză a distribuit actrița din “1001 de nopți”

“Un soare, în toate sensurile”, „Soarele strălucește la Roma”, “Te iubesc atât de mult, Can”, “Soare”, au scris internauții.

Can Yaman revine pe micile ecrane în producții inedite

S-a stabilit în Italia de ceva timp și a reușit să-și construiască și acolo o carieră ce mulți ar invidia-o. A lucrat alături de frumoasa Francesca Chillemi pe platourile de filmare ale serialului “Viola come il mare” și se pregătește de o altă producție de succes, “Sandokan”. Deși a luat lecții de arte marțiale și echitație, filmările s-au amânat pentru anul viitor.

Cu toate acestea, veștile bune nu au întârziat să apară pentru celebrul protagonist din serialul “Vis de iubire”. Can Yaman a primit recent un premiu important în Italia pentru activitatea sa benefică îndreptată către copiii aflați în spitale.

Citește și: Demet Özdemir și-a surprins fanii cu o ipostază aparte în mediul online. Cum s-a fotografiat actrița din "Vis de iubire"

În cadrul Monte Carlo Film Festival, vedeta a fost aplaudat la scenă deschisă pentru eforturile sale de a le aduce un zâmbet copiilor aflați în nevoie. Cu toate că este apreciat întotdeauna, de data aceasta ținuta i-a fost discutată de toți cei care l-au urmărit de-a lungul evenimentului. Acesta a purtat un costum de culoare albă și un tricou negru, iar pantalonii i-au lăsat la vedere gleznele.

În articolul

Can Yaman și-a surprins fanele din mediul online cu un look rebel. Cum arată fotografia postată de protagonistul din “Vis de iubire”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Prietenii lui Naomy cer ajutor disperat pentru repatrierea cântăreței! Cunoscuta blondă a murit ieri, la 47 de ani, în urma unui AVC / FOTO
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x