Cine este Elif Erol din “Păsări rănite”. Detalii inedite despre actriță

Publicat pe 14.08.2022 la 21:00 Actualizat pe 14.08.2022 la 09:57

Elif Erol face parte din distribuția serialului turcesc “Păsări rănite”. Cine este actrița în viața reală și care sunt cele mai inedite detalii despre aceasta.

Elif Erol poartă o bluză neagră și un sacou galben și are părul desprins

Elif Erol din “Păsări rănite”

Happy Channel

De-a lungul timpului, serialele turcești au reușit să acapareze tot mai multe canale de televiziune, iar oamenii au fost din ce în ce mai atrași de această cultură. Serialul “Păsări rănite” se numără printre cele mai vizionate producții turcești la momentul actual, iar actorii distribuiți pentru această peliculă au devenit rapid iubiți de toată lumea.

Astfel este și cazul actriței Elif Erol care interpretează un rol principal și este „Hülya Metehanoğlu” în cadrul celebrului serial.

Cine este Elif Erol din “Păsări rănite”

“Păsări rănite” a reușit să se încadreze rapid în topul celor mai urmărite seriale din Turcia la momentul actual. Producția a depășit granițele și acum este apreciată de fanii din întreaga lume. Personajele integrante în seriale au avut un impact atât de mare asupra publicului încât telespectatorii i-au îndrăgit de fiecare dată. Indiferent că vorbim despre antagoniști sau protagoniști, aceștia reușesc indiferent de situație să iasă în prim-plan.

Așa s-a întâmplat și cu actrița Elif Erol care a reușit să-și construiască armata de fani mult visată. Pe contul personal de Instagram, aceasta este apreciată de peste 100 de mii de internauți, iar aparițiile sale sunt din ce în ce mai căutate. Se pare că momentele de acțiune regăsite în serialele turcești sunt apreciate de public, iar actorii continuă să le ofere tot ce au mai bun.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În serialul “Păsări rănite”, Elif Erol joacă rolul unei soții răsfățate, capricioase și ingrate, fiind alături de unul dintre eroii serialului. Aceasta știe când trebuie să-și admonesteze subalternii și recunoaște cu ușurință atunci când o persoană nu dorește să-i intre în grații. Poartă părul închis la culoare, o coafură lejeră și haine de lux. Alături de partenerul său din serial face tot ce-i stă în putință pentru a obține o viață cochetă, plină de bogăție.

În viața de zi cu zu, Elif Erol își poartă părul complet diferit și spre deosebire de personajul său este empatică și recunoscătoare.

Viața și cariera actriței Elif Erol din “Păsări rănite”

A jucat în seriale precum “Ketenpere”, “Bana Bir Ask Sarkisi Söyle” și “Păsări rănite”. Dacă privim mai îndeaproape pagina sa de Instagram, putem observa că Elif Erol nu duce lipsă de oameni dragi, prieteni cu care să-și petreacă fiecare zi. De asemenea, aceasta apare deseori în ipostaze simple și naturale. Dacă în mod normal vedeta își poartă părul lung și blond, iată că în serialul “Păsări rănite”, aceasta a optat pentru părul brunet și scurt.

Producția “Păsări rănite” îi aduce în prim-plan pe Gizem Arıkan, Emre Mete Sönmez și Ali Yasin Özegemen. Cel din urmă aduce în fața telespectatorilor unul dintre cele mai complexe personaje, “Levent”, un tânăr afacerist de doar 30 de ani ce își pierde familia în timpul unui jaf. De atunci, personalitatea sa se schimbă, însă continuă în adâncul sufletului să rămână același om încrezător.

Atunci când îi cunoaște pe Meryem și Ömer realizează că sunt multe lucruri ce îi lipsesc în viață și încearcă să dea frâu liber tuturor sentimentelor care l-au ținut până atunci în frâu. Pentru a reuși să intre cât mai bine în pielea personajului său, Ali Yasin Özegemen a trebuit să apeleze la ajutorul unui specialist.

În articolul

Cine este Elif Erol din “Păsări rănite”. Detalii inedite despre actriță

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x