Cum a evoluat Dulce María de la “Rebelde” și până în prezent. De la actrița rebelă la mămica devotată

Publicat pe 29.09.2022 la 11:00 Actualizat pe 29.09.2022 la 10:02

Dulce María s-a transformat complet de la apariția sa în telenovela “Rebelde” și până la momentul prezent. Cum arată acum vedeta, la 18 ani de la premiera producției.

Dulce María poartă o fustă neagră și un tricou portocaliu

Dulce María, pe vremea când făcea parte din "Rebelde"

Happy Channel

Dulce María se numără printre cei șase membrii care au făcut parte din trupa RBD, dar și din telenovela “Rebelde”, producție ce făcea furori acum 18 ani. De-a lungul timpului, vedeta nu s-a dezis de lumea artistică și a continuat să-și arate talentul în fiecare proiect în care s-a implicat. Ulterior, vedeta a devenit mămică și toată atenția ei s-a concentrat asupra planurilor personale.

Cum a evoluat Dulce Maria de la “Rebelde” și până în prezent

Dulce María se încadrează în grupul acelor vedete care și-au început cariera de mici. Încă de la vârsta de 5 ani a intrat sub lumina reflectoarelor și a continuat să-și dezvolte talentul de actriță pe măsură ce proiectele au continuat să apară. Numele său a devenit cunoscut în toată lumea odată cu rolul din telenovela “Rebelde”, acolo unde a intrat în pielea rebelei adolescente “Roberta Pardo”. Din 2009, vedeta și-a continuat cariera solo și s-a bucurat de succes pe toate planurile.

Urmărește "Rebelde", de luni până vineri de la 14.30, doar la Happy Channel

Datorită activității sale a câștigat treptat mai multe premii internaționale printre care și MTV Europe Music Award, Premios TvyNovelas, People en Español Award, Premios Juventud și Nickelodeon Kids' Choice Awards. A fost aleasă de Peple en Español și Quien ca fiind una dintre cele mai influente personalități din țara sa natală, Mexic.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Bárbara Mori, alături de partener în mediul online. Cum arată bărbatul care i-a furat inima celebrei "Rubi"

Născută pe 6 decembrie 1985, Dulce María și-a început cariera artistică de la vârsta de 5 ani și a participat în mai mult de 100 de reclame ce au fost difuzate pe TV. La vârsta de 11 ani făcea deja parte din formația KIDS, iar la 15 ani din grupul Jeans. A jucat în telenovele precum El vuelo del águila (1994), Nunca te olvidaré (1999), Clase 406 (2002), Rebelde (2004), Corazón que miente (2016) și Muy padres (2017). Alături de formația RBD a vândut peste 15 milioane de discuri în toată lumea și a fost nominalizată de două ori în cadrul Latin Grammy Award alături de grupul său.

Dulce Maria, de la adolescenta rebelă la mămică devotată

De-a lungul timpului, Dulce Maria nu s-a sfiit să-și arate afecțiunea față de partenerii săi. Ba mai mult, a dat în detaliu indicii referitoare la fiecare relație a sa. În 2006 a avut o relație de doar un an cu fotbalistul Guillermo Ochoa, iar la sfârșitul anului 2019 s-a căsătorit cu producătorul mexican Paco Álvarez într-o ceremonie restrânsă în Jojutla, Mexic.

Pe data de 8 iunie 2020, Dulce Maria și-a anunțat fanii că este însărcinată pentru prima oară. Pe data de 27 noiembrie 2020, fosta stea RBD a devenit mămica unei fetițe pe care a numit-o María Paula. Cele mai multe dintre fotografiile recente postate de vedetă o arată pe micuță alături de familie și cei dragi, înconjurată doar de iubire. Are peste 10 milioane de de fani pe contul personal de Instagram, acolo unde până acum a postat peste 2 mii de fotografii și filmulețe adunate de-a lungul timpului.

Citește și: A murit Susana Dosamantes, mama cântăreței Paulina Rubio. Viața și cariera vedetei de-a lungul timpului

Una dintre cele mai cunoscute relații amoroase ale sale este cea cu Alfonso Herrera, cel care i-a fost colegă de trupă pe vremea când făcea parte din RBD.

În articolul

Cum a evoluat Dulce María de la “Rebelde” și până în prezent. De la actrița rebelă la mămica devotată

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x