Demet Özdemir a publicat prima fotografie de la petrecerea de logodnă. Ce mesaj a lăsat vedeta pentru Oğuzhan Koç

Publicat pe 29.06.2022 la 13:05 Actualizat pe 29.06.2022 la 13:54

Demet Özdemir a postat prima fotografie de la petrecerea de logodnă alături de Oğuzhan Koç. Fanii au rămas surprinși, iar mesajul lăsat de vedetă a fost unul de-a dreptul emoționant.

Demet Özdemir poartă o rochie albă cu bretele subțiri și zâmbește

Demet Özdemir din "Vis de iubire"

Happy Channel

Demet Özdemir se numără printre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. După un început de relație mai puțin reușit alături de Oğuzhan Koç, acum cei doi pot spune cu adevărat că sunt suflete pereche. Urmează să se căsătorească, iar primele imagini de la unul dintre evenimente au fost postate deja în mediul online.

Demet Özdemir a publicat prima fotografie de la petrecerea de logodnă

După finalizarea filmărilor în cadrul serialului „Benim Aramda”, Demet Özdemir și Oğuzhan Koç au sărbătorit în cadrul petrecerii de logodnă alături de cei mai dragi prieteni, dar și împreună cu familia. Prima fotografie a fost deja postată pe pagina de socializare a vedetei din “Vis de iubire”. Cu peste 15 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, protagonista unuia dintre cele mai îndrăgite seriale din Turcia a reușit încă o dată să-și surprindă fanii.

Urmărește "Vis de iubire", de luni până vineri de la 23.00, doar la Happy Channel

Îmbrăcată într-o rochie lungă cu spatele gol, dar și cu părul prins într-un coc la spate, așa a fost văzută actrița într-una dintre cele mai importante zile din viața sa. Are până acum peste 800 de fotografii și filmulețe postate pe internet, acestea fiind atât din plan personal, cât și din plan profesional. Deși a fost judecată de cele mai multe ori pentru aspectul fizic și apelarea la operații estetice nenumărate, Demet Özdemir a oferit de fiecare dată declarații sincere despre acest subiect.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Mereu în aceeași direct, mereu cu dragoste”, a scris Demet Özdemir. „Fericire nemăsurată”, “Dragostea reciprocă, frumusețea, să vă țineți sentimentele unul pentru celălalt ca în prima zi”, au fost cuvintele lăsate de fani. O imagine similară a postat și Oğuzhan Koç, tot din cadrul petrecerii de logodnă.

Citește și: Alina Boz a fost criticată pentru rochia purtată pe covorul roșu. Cum arată vedeta din "Ține-mă de mână" în cea mai recentă fotografie

„Mereu privindu-ne în ochi, mereu cu dragoste”, a scris Oğuzhan Koç pe contul său personal de Instagram. Deși are doar 2 milioane de fani, reușește treptat să-și crească numărul de urmăritori prin prisma postărilor sale.

“Ești foarte norocos, Demet e un miracol. Vă doresc fericire”, “Să fiți fericiți”, “Mereu puternici, mereu cu dragoste”, “Să fiți fericiți întotdeauna”, au scris fanii pe pagina artistului.

Cine este Oğuzhan Koç, logodnicul actriței Demet Özdemir

Dacă toată lumea o cunoaște pe frumoasa Demet Özdemir, fanii trebuie să știe faptul că nici Oğuzhan Koç nu este străin de lumea mondenă. Este cântăreț și a format vreme de cinci ani un cuplu cu actrița Yağmur Tanrısevsin. Ulterior a fost văzut în prezența actriței din “Vis de iubire”, însă confirmarea relației lor a venit mult mai târziu.

Citește și: Cum vede Sıla Türkoğlu rolul lui Seher din “Moștenirea”. Ce secvențe i-au îngreunat parcursul actoricesc

De asemenea, despărțirea dintre ei a venit la scurt timp după ce și-au anunțat relația. Cu toate acestea, iubirea a triumfat și acum îndrăgostiții s-au logodit. Chiar de ziua îndrăgostiților, Oğuzhan Koç a cerut-o în căsătorie pe vedetă și primele imagini din ziua logodnei au apărut deja pe internet. Născut în 1985 în Turcia, a fost pe rând compozitor, cântăreț și producător, iar acum este unul dintre cei mai apreciați artiști din țara sa natală.

Deși a studiat antropologie, gândul la pasiunea sa pentru muzică a rămas întotdeauna la fel de intens. Acest lucru a reușit să îi aducă nenumărate premii de-a lungul carierei. În 2021, în cadrul Golden Palm a câștigat premiul pentru “Best Male Pop Music Artist”. Se mai adaugă alte șase premii în decursul anilor, așa cum arată site-urile de specialitate.

În articolul

Demet Özdemir a publicat prima fotografie de la petrecerea de logodnă. Ce mesaj a lăsat vedeta pentru Oğuzhan Koç

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Horoscop săptămânal 01-07 aprilie 2024. Mai multe zodii au parte de o conexiune profundă cu partenerul de cuplu
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Transformare spectaculoasă a iubitei lui Laurenţiu Reghecampf! Corina Caciuc a uluit pe toată lumea: „Ce femeie frumoasă!”
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x