MIERCURI, 10 MAI 2017

Acuzată că a folosit o mamă surogat, acum, Bianca Drăgușanu spune că mai vrea unul. Dar nu-l să-l poate ea în pântece

Cât timp a fost însărcinată cu micuța Sofia, Bianca Drăgușanu a fost acuzată că, de fapt, nu era gravidă. Motivul? A refuzat să își arate burtica de gravidă. Imediat după naștete, fosta asistentă tv și-a revenit uluitor de repede la silueta de dinaintea nașterii. Astfel, pe buzele multora a  existat întrebarea: a fost sau nu gravidă Bianca Drăgușanu. Ba chiar s-a mers până într-acolo încât s-a spus că ea ar fi apelat la o mamă surogat.

Acum, după botezul Sofiei Natalia, Bianca Drăgușanu a declarat că își mai dorește un copil. Însă, de data aceata, nu unul pe care să îl poarte ea în pântece.

Să știi că în momentul ăsta sunt mult mai sensibilă la copii. Nu știu dacă aș mai putea duce o sarcină. Mă dor picoarele, spatele...Nu știu dacă corpul meu, starea mea îmi mai permit să duc o sarcină”, a declarat Bianca la Antena 1, la emisiunea XtraNight Show

La ce soluție s-a gândit vedeta aflați din clipul alăturat.

COMENTARII

Cum să alegi fondul de ten în funcție de tonalitatea pielii

acum 30 zile

Culoarea fondului de ten trebuie să se potrivească cu cea a pielii, dar pentru asta trebuie să îți cunoști subtonurile tenului.

Dulapul metalic, un obiect de mobilier potrivit atat pentru birou, cat si pentru casa

acum 39 zile

Exista unele obiecte de mobilier potrivite in orice loc, fie la birou, fie in apartamentul sau casa ta. Unul dintre cele mai bune exemple in acest sens il reprezinta dulapul metalic, care poate fi asezat usor in orice spatiu si are o sumedenie de caracteristici foarte folositoare.

Prinde ultimele oferte de Revelion de la Christian Tour!

acum 60 zile

Luna decembrie si-a intrat oficial in drepturi, iar ofertele de Revelion ale marilor agentii de turism se epuizeaza pe zi ce trece. E timpul sa te grabesti si sa profiti de ele, intrucat valabilitatea acestora este conditionata de disponibilitatea locurilor libere.

Botine de dama la moda: Cum sa le asortezi la orice tinuta!

acum 143 zile

In cazul multora dintre noi, un exemplu clasic este reprezentat de combinatia blugi - botine favorite. Acesta este duo-ul dinamic care revine la moda in fiecare an, caracterizat fiind de o mare diversitate de stiluri in care cele doua pot fi purtate.

6 sfaturi utile de urmat înainte să îți schimbi garderoba pentru toamnă

acum 148 zile

De multe ori, trecerea de la zilele caniculare de vară la temperaturile indecise de toamnă înseamnă o cheltuială destul de mare pentru tine, ca să poți fi la zi cu garderoba.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »