LUNI, 16 IANUARIE 2017

Cornel Păsat dă de pământ cu Oana Roman! " A fost total deplasată! Ea are probleme mai grave"

În timp ce explica cauza impasului dintre ea şi Marius Elisei, Oana Roman a adus în discuţie relaţia pe care a avut-o cu dansatorul Cornel Păsat, care s-a încheiat după şapte ani, din cauze pe care la vremea aceea au convenit să nu le discute public.

Însă fiica fostului premier a dezvăluit în cadrul emisiunii Xtra Night Show faptul că cei doi s-au despărţit din cauza refuzului ei de a-i dărui un copil lui Cornel Păsat.

Această dezvăluire, plus faptul că a menţionat că "din păcate pentru el, nici acum nu şi-a împlinit acest vis", l-a deranjat pe fostul ei iubit, care a ţinut să facă câteva precizări:

 "Am rămas surprins şi consider că a fost total deplasată. Nu se justifică comportamentul ei. E adevărat că dintotdeauna mi-am dorit o familie şi încă îmi doresc, dar nu văd de ce a trebuit să declare ce a declarat. Probabil o să vină şi un copil în viaţa mea, atunci când o să vrea Dumnezeu, iar Oana ar trebui să îşi vadă de familia ei şi de problemele pe care le are, pentru că sunt mult mai grave decât ale mele. Mi-aş fi dorit ca ea să nu mă fi amestecat în toată povestea asta", a spus Cornel Păsat pentru Antena Stars.

Iată declaraţia care l-a deranjat pe dansator: 

"Cu cornel am trăit o foarte frumoasă poveste de dragoste. El a vrut copii, eu, pe atunci, nu. Şi până la urmă acesta a şi fost motivul pentru care ne-am despărţit. Din păcate pentru el, nu şi-a împlinit acest vis, nici în ziua de azi", a spus Oana Roman, pentru Xtra Night Show.

COMENTARII

Cum să alegi fondul de ten în funcție de tonalitatea pielii

acum 30 zile

Culoarea fondului de ten trebuie să se potrivească cu cea a pielii, dar pentru asta trebuie să îți cunoști subtonurile tenului.

Dulapul metalic, un obiect de mobilier potrivit atat pentru birou, cat si pentru casa

acum 39 zile

Exista unele obiecte de mobilier potrivite in orice loc, fie la birou, fie in apartamentul sau casa ta. Unul dintre cele mai bune exemple in acest sens il reprezinta dulapul metalic, care poate fi asezat usor in orice spatiu si are o sumedenie de caracteristici foarte folositoare.

Prinde ultimele oferte de Revelion de la Christian Tour!

acum 60 zile

Luna decembrie si-a intrat oficial in drepturi, iar ofertele de Revelion ale marilor agentii de turism se epuizeaza pe zi ce trece. E timpul sa te grabesti si sa profiti de ele, intrucat valabilitatea acestora este conditionata de disponibilitatea locurilor libere.

Botine de dama la moda: Cum sa le asortezi la orice tinuta!

acum 142 zile

In cazul multora dintre noi, un exemplu clasic este reprezentat de combinatia blugi - botine favorite. Acesta este duo-ul dinamic care revine la moda in fiecare an, caracterizat fiind de o mare diversitate de stiluri in care cele doua pot fi purtate.

6 sfaturi utile de urmat înainte să îți schimbi garderoba pentru toamnă

acum 148 zile

De multe ori, trecerea de la zilele caniculare de vară la temperaturile indecise de toamnă înseamnă o cheltuială destul de mare pentru tine, ca să poți fi la zi cu garderoba.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »