MIERCURI, 18 DECEMBRIE 2013

GALERIE FOTO! Îl recunoști? Iată cum arăta Dr. House în tinerețe

Hugh Laurie  

Hugh Laurie s-a născut pe 11 iunie 1959 la Oxford in Anglia, are 1.89 m înălțime, ochi albaștri și este ateu.
Este casatorit cu Joanne Green, locuiesc in Los Angeles si au trei copii.
Pentru un singur episode din Dr. House, actorul a luat 700.000 de dolari pe episod.

Iată ce a declarat actorul: “Acum, uitându-mă în urmă, totul pare absurd. Ce făceam eu așa special în afară de faptul că spuneam povești unor oameni de treabă?
Rutina din fiecare zi, lună dupa lună, an dupa an, se transformă într-un coșmar. Am avut zile negre, când simțeam că nu există scăpare. Dar mi-am propus să nu întârzii niciodată, să nu lipsesc nici o zi de la filmări.
N-am sunat niciodată să anunț că nu vin pentru că sunt răcit. Dar erau momente în care mă gândeam serios, ce s-ar întâmpla dacă aș avea un accident în drum spre platouri și aș recupera câteva zile libere? Ar fi fost genial!

A fost greu și cred că cel mai mult pentru familia mea, însă când m-am întors, m-am obișnuit repede cu vechiul program. Pentru mine este o încântare să stau să ascult muzică, să plimb câinele sau să citesc. Încă apreciez aceste lucruri și mă bucur de ele.
Dr. House a fost un coșmar pentru mine.”

Urmăriți dr. House la Euforia TV!
 

COMENTARII

Cum sa iti ajuti copilul sa dezvolte o pasiune pentru citit

acum 1 ore

Cititul constituie o importanta modalitate de invatare, nu doar in cazul copiilor ci la orice varsta, iar o pasiune pentru citit dezvoltata de la varste fragede nu poate fi decat benefica. Daca in primii ani de viata, copiii simt o atractie pentru carti, fiind in perioada aceea de explorare, cand descopera lucruri noi si sunt curiosi, pe parcurs, aceasta poate disparea din cauza ca vor gasi alte preocupari.

De la inventarea roții la crearea internetului: marile descoperiri care ne fac viața mai ușoară

acum 2 zile

În ultimele două secole, mulți oameni și-au folosit cunoștințele, priceperea și experiența pentru a crea un set de invenții datorită cărora activitățile zilnice sunt mai simplu de realizat.

Ce investiții să faci pentru a avea un trai mult mai confortabil: nu uita și de factorii emoționali

acum 5 zile

Nu există rețete unanim acceptate și eficiente prin care, odată aplicate, să scapi de probleme și de orice tip de factori care îți perturbă fericirea. Este esențial să fii conștientă că ceea ce ți se întâmplă zi de zi, raportat la așteptări irealiste, generează dacă nu o stare de frustrare, cel puțin una de tristețe sau dezamăgire. Ar fi bine, mai ales dacă ai muncit foarte mult pentru a te realiza, să încerci să-ți sporești confortul.

Cum să te îmbraci în funcție de forma corpului

acum 22 zile

Este extrem de important să ții cont de câteva lucruri atunci când îți alegi ținutele: de la culorile care te avantajează, la tipul de siluetă pe care îl ai, pentru că astfel îți poți pune în valoare atuurile și poți ascunde micile defecte.

Scapă de lucrurile nefolositoare din casă odată cu începutul de an

acum 30 zile

Multe dintre noi am fi tentate să stabilim o zi în care să facem ordine generală, doar că acest lucru nu se întâmplă și în realitate. Mai bine ar fi să îți aloci mai multe zile și să începi activitatea cu pași mici: măcar cinci sau zece minute pe zi. Ce-ar mai trebui să cuprindă planul tău?

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »