MARTI, 10 DECEMBRIE 2013

Glee - de luni până joi la Euforia TV

Glee  

Un serial proaspăt, în vogă, efervescent, cu și despre tineri dar pentru oameni de toate vârstele, Glee este o combinație captivantă de comedie, dramă și musical.

În fiecare episod veți putea asculta reinterpretări surprinzătoare ale unor piese celebre, de la cele care au făcut istorie de zeci de ani încoace, până la cele mai noi intrări în topurile muzicale internaționale.

Distribuția este formată din artiști adevărați și compleți.

Serialul a avut un succes răsunător în toate țările în care a fost difuzat, datorită curajului de a aborda teme precum: explorarea sexualității, sacrificiile disperate pe care le fac tinerii pentru a fi populari, modul în care sunt tratați neadaptații in liceu sau ce înseamnă să rămâi însărcinată la o vârstă fragedă.

Glee – în fiecare zi, de luni până joi, de la 00:00 – la Euforia TV.

COMENTARII

Cum sa iti ajuti copilul sa dezvolte o pasiune pentru citit

acum 4 ore

Cititul constituie o importanta modalitate de invatare, nu doar in cazul copiilor ci la orice varsta, iar o pasiune pentru citit dezvoltata de la varste fragede nu poate fi decat benefica. Daca in primii ani de viata, copiii simt o atractie pentru carti, fiind in perioada aceea de explorare, cand descopera lucruri noi si sunt curiosi, pe parcurs, aceasta poate disparea din cauza ca vor gasi alte preocupari.

De la inventarea roții la crearea internetului: marile descoperiri care ne fac viața mai ușoară

acum 2 zile

În ultimele două secole, mulți oameni și-au folosit cunoștințele, priceperea și experiența pentru a crea un set de invenții datorită cărora activitățile zilnice sunt mai simplu de realizat.

Ce investiții să faci pentru a avea un trai mult mai confortabil: nu uita și de factorii emoționali

acum 5 zile

Nu există rețete unanim acceptate și eficiente prin care, odată aplicate, să scapi de probleme și de orice tip de factori care îți perturbă fericirea. Este esențial să fii conștientă că ceea ce ți se întâmplă zi de zi, raportat la așteptări irealiste, generează dacă nu o stare de frustrare, cel puțin una de tristețe sau dezamăgire. Ar fi bine, mai ales dacă ai muncit foarte mult pentru a te realiza, să încerci să-ți sporești confortul.

Cum să te îmbraci în funcție de forma corpului

acum 22 zile

Este extrem de important să ții cont de câteva lucruri atunci când îți alegi ținutele: de la culorile care te avantajează, la tipul de siluetă pe care îl ai, pentru că astfel îți poți pune în valoare atuurile și poți ascunde micile defecte.

Scapă de lucrurile nefolositoare din casă odată cu începutul de an

acum 30 zile

Multe dintre noi am fi tentate să stabilim o zi în care să facem ordine generală, doar că acest lucru nu se întâmplă și în realitate. Mai bine ar fi să îți aloci mai multe zile și să începi activitatea cu pași mici: măcar cinci sau zece minute pe zi. Ce-ar mai trebui să cuprindă planul tău?

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »