VINERI, 23 IUNIE 2017

I se spune ”Nebuna” pentru că a renunțat la confort și trăiește într-o colibă din pădure! Vei fi uluit să vezi cum arată înăuntru!

Cu siguranță, măcar o dată-n viață am avut gândul de a lăsa baltă tot și a ne retrage în inima naturii unde să trăim liniștiți, departe de tumultul cotidian. 

Și dacă cei mai mulți visează pentru o secundă la acel ”cum ar fi”, iată că s-a găsit cineva care să și treacă la fapte.

Este povestea unei femei din Țara Galilor, căre de ceva vreme este strigată ”nebuna”. ”Nebună” pentru că renunțat la confortul și la cariera sa pentru a viețui... în pădure.

Și nu vă gândiți că a luat ceva ”tehnologie” după ea: nu! Nici măcar un bec sau vreo altă unealtă a modernității ce i-ar putea face viața... mai ”ușoară”. 

Emma Orbach, căci așa o cheamă, și-a construit singură ”casa”, care, de fapt, e o colibă luminată doar de Soare și de Lună. Chiar și așa, a amenajat-o și i-a dat strălucirea unui cămin ”de cinci stele”. 

Femeia se hrănește cu ceea ce produce în mica sa grădină și în ciuda celor ce o numesc ”nebună”, simte că, în sfârșit, și-a găsit locul pe Pământ!...

COMENTARII

Cum să lucrezi în mod productiv de acasă: 5 sfaturi de pus în practică

acum 6 zile

Există numeroase beneficii atunci când lucrezi de acasă, de la faptul că îți poți crea propriul program și până la faptul că nu trebuie să te aranjezi ca să ieși din casă. Dar, în același timp, te poți lăsa ușor distras de tot felul de alte activități și ajungi să nu mai termini raportul la care lucrezi de două zile. Din fericire, există câteva soluții care te pot ajuta să rămâi productiv, fie că lucrezi de pe canapea sau la masa din bucătărie. Așadar, iată cum poți să îți creezi spațiul perfect de lucru acasă:

De ce este important să ai un jurnal

acum 8 zile

Orice fată a avut unul din acele jurnale cu lacăt și cheie, în copilărie. Poate că acum este uitat, aruncat undeva unde nu mai poate fi găsit. E timpul să ai unul nou! Da, și adulții pot avea un jurnal. Iată care sunt beneficiile acestei ‘’terapii prin hârtie’’!

5 sfaturi Feng Shui pentru un spațiu prosper și pașnic!

acum 16 zile

Feng shui este o artă străveche, provenită din China. Cuvintele înseamnă „apă eoliană” și sunt asociate cu ‘’sănătate’’ și ‘’noroc’’. Majoritatea oamenilor vor spune despre o casă care a fost aranjată după principiile „feng shui” că este mai liniștitoare și mai armonioasă.

Martie special: Idei de cadouri simpatice pentru cei dragi

acum 21 zile

Încă puțin și primăvara își va intra în drepturi. Pentru cei mai mulți dintre noi, aceasta este cea mai frumoasă perioadă a anului. Energia crește imediat ce luna martie sosește cu binecunoscutul mărțișor și minunata zi a femeilor. Nu doar natura renaște, ci și sufletul fiecăruia prinde culoare și se bucură de soare.

Sfaturi pentru amenajarea unei sufragerii de mici dimensiuni

acum 22 zile

Dacă ai făcut eforturi considerabile pentru a-ți lua un apartament cu trei camere, cel mai probabil deții o sufragerie. Iar, dacă nu ai avut suficienți bani, probabil ți-ai achiziționat unul cu un living destul de mic, pe care te-ai gândit inițial că îl vei transforma în camera celui de-al doilea copil. Dar, probabil, momentul a întârziat să apară sau cei doi copii se împacă mult prea bine pentru a sta în camere separate.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »