MARTI, 21 NOIEMBRIE 2017

Își lua rămas-bun de la soția aflată în comă! Când să o deconecteze de la aparate, femeia a rostit trei cuvinte! Medicii au fost în șoc

Pentru cei sceptici care nu cred că miracolele pe Pământ există...

Lyndee Pellettiere-Swapp a fost găsită leșinată în casă de către fiul ei. A fost transportată de urgență la spital, unde a intrat în comă.

Timp de 12 zile, starea de sănătate a lui Lyndee a rămas neschimbată. Atunci, medicii au înștiințat familia că vor să o deconecteze de la aparate, deoarece șansele ca ea să se mai trezească sunt aproape inexistente.

Îndurerată, familia s-a decis să-i respecte decizia femeii și să opteze pentru donarea organelor. 

În timp ce unul câte unul își luau rămas-bun de la ea, ceva incredibil s-a întâmplat. Lyndee a rostit trei cuvinte care i-au șocat pe toți: ”Sunt o luptătoare” a spus aceasta.

Povestea a avut un final fericit, iar femeia a ținut să le transmită tuturor celor ce trec prin situații asemănătoare: ”Vorbiți mereu cu cei în comă pentru că ei vă ascultă”, a spus Lyndee, referindu-se la faptul că soțul ei îi spune întruna: ”Vreau să lupți! Vreau să lupți!”

COMENTARII

Top 5 cele mai frumoase cărți de dragoste

acum 5 zile

Niciodată nu ai prea multe cărți și chiar dacă au mai rămas în biblioteca ta câteva pe care încă nu le-ai citit, tot îți dorești unele noi. Se spune că trăiești atâtea vieți câte cărți citești, punându-te în pielea personajelor tale...

5 cărți de dezvoltare personală pe care trebuie să le citești

acum 7 zile

Perioada de izolare ne-a făcut să ne răscolim raftul cu cărți și apoi să facem ravagii pe rafturile librăriilor online, din dorința de a învăța lucruri noi. Cititul ne-a determinat să ne folosim timpul constructiv, reușind să terminăm cărțile demult începute....

Ce să porți la prima întâlnire? – 5 sfaturi

acum 7 zile

Prima impresie e greu de schimbat. Tocmai de aceea, la prima întâlnire trebuie să te asiguri că arăți impecabil. Pe lângă faptul că entuziasmul te va determina să îți alegi mai multe ținute, reușind cu greu să te decizi, este important să nu te alarmezi. Iată...

Cum menții un stil de viață sănătos: 4 sfaturi de pus în practică

acum 48 zile

Atunci când vine vorba despre un stil de viață sănătos și nutriție, există câțiva pași pe care îi poți urma pentru a te simți bine și, mai mult decât atât, pentru a preveni anumite probleme de sănătate. Și, cu toate că fiecare dintre noi își dorește să se simtă bine, poate fi complicat să știi ce reguli să urmezi și ce schimbări poți face.

Vara ta poate fi una frumoasă, chiar dacă se anunță temperaturi ridicate. Esențial e să te bucuri de fiecare moment

acum 53 zile

După două luni petrecute în casă, cel mai probabil de-abia aștepți să iei parcurile la pas, munții la cutreierat și Vama Veche la cucerit. E absolut normal să îți dorești să recuperezi ceea ce ți-a fost restricționat în perioada de izolare, respectând, desigur, normele de igienă și de distanțare socială. Dacă epidemiologii nu știu sigur când va fi eradicată boala Covid-19, vremea de acum și meteorologii dau semnale clare că urmează o vară toridă. Și nu ai nevoie de multe previziuni, căci e de ajuns să te gândești la cât de rare au fost ploile în ultimul timp și cât de mult s-a extins seceta.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »