MARTI, 17 IANUARIE 2017

Luminiţa Anghel nu mai tace! Ce a declarat după ce fiul ei a susținut că a fost bătut de soțul artistei

Detalii şocante din viaţa lui David Puşcaş ies la iveală! Prietenul adolescentului povesteşte de bătăile încasate de David de la Silviu, soţul Luminiţei Anghel. Artista nu a putut trece cu vederea aceste acuzaţii grave şi spune că e vorba de o răzbunare.

"La început, David nu voia să povesteasă nimic, dar ne-am apropiat mai mult şi mi-a mărturist că a fost bătut de tatăl adpptiv, Silviu", a declarat prietenul fiului adoptiv al artistei.

"Tot ceea ce face este pentru că vrea să aibă un job în televiziune. Dacă iese cu acuze de acest gen, este cuvântul lui împotriva celui care l-a hrănit, i-a dat un acoperiş deasupra capului şi o identitate. Se răzbună pentru că nu-l mai sponsorizez. Pe 21 ianuarie îi expiră chiria. De ce până acum nu a spuns nimic de Silviu şi acum s-a decis să spună că l-a bătut. Cine îl pune?", a comentat Luminiţa Anghel, potrivit spynews.ro.

COMENTARII

Cum să alegi fondul de ten în funcție de tonalitatea pielii

acum 30 zile

Culoarea fondului de ten trebuie să se potrivească cu cea a pielii, dar pentru asta trebuie să îți cunoști subtonurile tenului.

Dulapul metalic, un obiect de mobilier potrivit atat pentru birou, cat si pentru casa

acum 39 zile

Exista unele obiecte de mobilier potrivite in orice loc, fie la birou, fie in apartamentul sau casa ta. Unul dintre cele mai bune exemple in acest sens il reprezinta dulapul metalic, care poate fi asezat usor in orice spatiu si are o sumedenie de caracteristici foarte folositoare.

Prinde ultimele oferte de Revelion de la Christian Tour!

acum 60 zile

Luna decembrie si-a intrat oficial in drepturi, iar ofertele de Revelion ale marilor agentii de turism se epuizeaza pe zi ce trece. E timpul sa te grabesti si sa profiti de ele, intrucat valabilitatea acestora este conditionata de disponibilitatea locurilor libere.

Botine de dama la moda: Cum sa le asortezi la orice tinuta!

acum 142 zile

In cazul multora dintre noi, un exemplu clasic este reprezentat de combinatia blugi - botine favorite. Acesta este duo-ul dinamic care revine la moda in fiecare an, caracterizat fiind de o mare diversitate de stiluri in care cele doua pot fi purtate.

6 sfaturi utile de urmat înainte să îți schimbi garderoba pentru toamnă

acum 148 zile

De multe ori, trecerea de la zilele caniculare de vară la temperaturile indecise de toamnă înseamnă o cheltuială destul de mare pentru tine, ca să poți fi la zi cu garderoba.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »