MIERCURI, 12 APRILIE 2017

Masa de Paşte - Cu ce alimente combini ouăle pentru a nu îngreuna digestia şi în ce cantităţi

După o lună întreagă de post sau doar o saptamână, în cazul celor ce au ținut post doar în Săptămâna Mare, urmează mesele copioase de Paște și din perioada adiacentă.

Masa de Paște abundă în preparate bazate pe carnea de miel și ouă, motiv pentru care trebuie să ştim cum să ne bucurăm de sărbătoare, fără să ne îmbolnăvim.

Nutriţionistul Cristian Mărgărit a vorbit pentru emisiunea "Prietenii de la 11" despre echilibrul dintre mesele bogate în calorii, hidratare şi mişcare.

Ce alimente nu trebuie să combinăm la masa de Paşte şi în ce cantităţi ar trebui savurate ele, aflaţi din materialul de mai sus.

COMENTARII

Reguli de bune maniere în întreaga lume

acum 19 zile

Normele de bune maniere nu sunt aceleași în toate colțurile lumii, deși sunt unele reguli de etichetă pe care orice persoană ar trebui sa le cunoască pentru a face o bună impresie.

Filmele momentului: 5 producții cinematografice românești de neratat în această toamnă

acum 21 zile

Prezentate și premiate la festivaluri internaționale, unele dintre cele mai așteptate lungmetraje românești pot fi văzute, în această perioadă, în sălile de cinema din București și din țară.

Căzile freestanding – ideale pentru o baie cu personalitate

acum 25 zile

De la o încăpere banală, simplă, minimalistă, baia poate fi transformată într-un spațiu elegant, confortabil și extrem de relaxant. Căzile freestanding și-au recăpătat admirația doar în ultimii ani, fiind din ce în ce mai căutate și apreciate.

Sporturi de weekend: 3 activități fizice de care te poți bucura la sfârșit de săptămână

acum 27 zile

Lasă deoparte toate treburile care nu sunt urgente sau încearcă să mai rezolvi din ele în timpul săptămânii și bucură-te din plin de weekend. Este momentul perfect pentru a ieși din casă și a petrece timp în mijlocul naturii bucurându-te de hobby-urile tale.

Garderoba capsula: ce este si cum o obtii

acum 36 zile

Iti explicam pe larg ce inseamna si mai ales ce presupune obtinerea unei garderobe de tip capsula, in functie de sezon.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »