LUNI, 27 NOIEMBRIE 2017

Monica Pop, buna prietenă a Cristinei Stamate, dezvăluiri uluitoare: ”Nu a mai vrut să mai continue...”

Monica Pop,  Managerul Spitalului de Oftalmologie din Capitală și buna prietenă a Cristinei Stamate, face dezvăluiri neașteptate.

Aceasta consideră că actrița „nu a mai vrut să mai continue viața”, fiind măcinată de o depresie.

„Din păcate, a făcut un accident vascular și urmat de o depresie. Lucrurile au continuat să se deprecieze. Cred eu că nu a mai vrut să mai continue viața. Avea niște motive personale pentru care gândea așa. (…) Eu cred că așa a fost să fie. Ea a cedat”, a declarat, pentru Libertatea, prof. dr. Monica Pop, managerul Spitalului de Oftalmologie din București (foto).

„Am fost prietenă cu ea și avea o suferință mai veche. Să știți că intervenția chirurgicală pe cord a reușit perfect. S-a simțit foarte bine după intervenția respectivă. N-are nicio legătură ce s-a întâmplat acum cu acel episod. (…)Chiar îmi povestea cât de încântată este de profesorul Horațiu Moldovan care a operat-o și cât de bine se simte după intervenția chirurgicală”, a precizat dr. Monica Pop.

Trupul Cristinei Stamate a fost transportat la morga Spitalului Floreasca. Fratele actriței este cel care se va ocupa de funeralii.

COMENTARII

Top 5 cele mai frumoase cărți de dragoste

acum 4 zile

Niciodată nu ai prea multe cărți și chiar dacă au mai rămas în biblioteca ta câteva pe care încă nu le-ai citit, tot îți dorești unele noi. Se spune că trăiești atâtea vieți câte cărți citești, punându-te în pielea personajelor tale...

5 cărți de dezvoltare personală pe care trebuie să le citești

acum 6 zile

Perioada de izolare ne-a făcut să ne răscolim raftul cu cărți și apoi să facem ravagii pe rafturile librăriilor online, din dorința de a învăța lucruri noi. Cititul ne-a determinat să ne folosim timpul constructiv, reușind să terminăm cărțile demult începute....

Ce să porți la prima întâlnire? – 5 sfaturi

acum 6 zile

Prima impresie e greu de schimbat. Tocmai de aceea, la prima întâlnire trebuie să te asiguri că arăți impecabil. Pe lângă faptul că entuziasmul te va determina să îți alegi mai multe ținute, reușind cu greu să te decizi, este important să nu te alarmezi. Iată...

Cum menții un stil de viață sănătos: 4 sfaturi de pus în practică

acum 47 zile

Atunci când vine vorba despre un stil de viață sănătos și nutriție, există câțiva pași pe care îi poți urma pentru a te simți bine și, mai mult decât atât, pentru a preveni anumite probleme de sănătate. Și, cu toate că fiecare dintre noi își dorește să se simtă bine, poate fi complicat să știi ce reguli să urmezi și ce schimbări poți face.

Vara ta poate fi una frumoasă, chiar dacă se anunță temperaturi ridicate. Esențial e să te bucuri de fiecare moment

acum 52 zile

După două luni petrecute în casă, cel mai probabil de-abia aștepți să iei parcurile la pas, munții la cutreierat și Vama Veche la cucerit. E absolut normal să îți dorești să recuperezi ceea ce ți-a fost restricționat în perioada de izolare, respectând, desigur, normele de igienă și de distanțare socială. Dacă epidemiologii nu știu sigur când va fi eradicată boala Covid-19, vremea de acum și meteorologii dau semnale clare că urmează o vară toridă. Și nu ai nevoie de multe previziuni, căci e de ajuns să te gândești la cât de rare au fost ploile în ultimul timp și cât de mult s-a extins seceta.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »