LUNI, 20 NOIEMBRIE 2017

Obișnuiești să stai picior peste picior? Faci cea mai mare greșeală!

Pare un gest banal și involuntar, însă încrucișarea picioarelor este un mare rău pe care îl cauzăm organismului nostru, fără ca măcar să conștientizăm asta!

Deși poate părea un act de comoditate sau chiar de eleganță, această poziționare a picioarelor aduce cu sine probleme la nivelul întregului corp.

Dacă și tu faci asta frecvent, iată ce trebuie să știi!

1. Aproape toate bolile articulațiilor au legătură cu statul picior peste picior, el fiind, de fapt, un viciu de postură.

2. Această postură se numără printre principalele cauze ce duc la îmbătrânirea prematură a picioarelor.

3. Cauzează probleme la nivelul sistemului circulator, iar asta poate duce la: probleme cardiace, dificultăți respiratorii, pierderea cunoștinței, cheaguri de sânge pe venă, embolii pulmonare. 

Așadar, data viitoare când te vei așeza pe scaun, vei căuta să eviți această postură nefireacă a picioarelor și îi vei atenționa și pe cei din jur cu privire la riscurile la care se supun involunatr.

COMENTARII

5 trucuri pentru a impresiona cu ținuta pe care o porți, chiar și atunci când alegi haine simple

acum 2 zile

Un outfit simplu, de bază, poate fi transformat rapid într-unul stilat, pe care îl poți purta pe stradă sau la serviciu. Secretul este să știi cum să alegi accesoriile potrivite.

Cum porți pantalonii albi - ghid pentru bărbați

acum 3 zile

Daca esti un barbat interesat de stil, mai mult ca sigur te gandesti sa adaugi in garderoba o pereche de pantaloni albi.

Ce rochii nu trebuie să lipsească din șifonierul oricărei femei anul acesta?

acum 3 zile

Cele ce își doresc o schimbare, un nou stil pe care să îl adopte, trebuie să știe că există câteva rochii ce nu trebuie să le lipsească din șifonier. Acestea vor reprezenta soluția salvatoare în momentele în care nu vor mai ști cu ce să se îmbrace.

Ghid de vacanta: Cum te imbraci vara in Grecia

acum 7 zile

Indiferent de ce activitati alegi daca ajungi in Grecia, bagajul trebuie sa contina obiecte si articole vestimentare utile. Documenteaza-te in prealabil pentru a sti exact cu ce sa-ti umpli valiza.

Ce bijuterii oferi în funcție de mesajele pe care acestea le transmit?

acum 10 zile

Când dăruiești femeii din viața ta o bijuterie, îi oferi și un mesaj simbolic, pe care îți dorești să-l poarte cu ea oriunde se duce. Cu alte cuvinte, bijuteriile nu sunt doar pentru trup, ci mai ales pentru suflet.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »