JOI, 06 SEPTEMBRIE 2018

Pantofii din piele naturală – un trend fără vârstă

Oricine își dorește să adopte un stil vestimentar cât mai deosebit, e ceva natural. Mai ales reprezentantele feminine vor căuta să cumpere articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii care să le ajute să își contureze propriul stil, să fie în tendințe, dar totodată să pună amprenta personalității asupra outfiturilor adoptate.

Un plus de stil și originalitate l-a adus întotdeauna acei pantofi de damă confecționați din piele naturală. Annacori.com – magazin online de încălțăminte – a sesizat nevoia publicului față de pantofi de calitate, confortabili în orice condiții și s-a adaptat acesteia.

Pielea naturală – definiția confortului în materie de încălțăminte

Când vine vorba despre pantofi damă, opțiunile pe care le propune piața sunt din cele mai vaste. Întocmai acest aspect pune publicul feminin în dificultate. Acestea vor dori ceva care să le evidențieze în mulțime, să le facă să se simtă speciale, dar mai ales să le ofere confortul de care au nevoia la purtare.

Clasici, cu perforații, cu detalii decorative diverse, în finisaje variate, pantofii din piele naturală au fost și rămân un trend fără vărstă.
Iată și care sunt avantajele de care se bucură cele care optează pentru pantofi dama confecționați din piele naturală.

Rezistență sporită

Dorința oricui este de a încălța o pereche de pantofi care nu prezintă riscul de a se rupe după primele purtări. Atât cele care au pățit asta, cât și cele care au trăit mereu cu emoție din această cauză vor fi mereu foarte atente la acest detaliu în momentul când vor porni la cumpărături.
Avantajul pantofilor ce alcătuiesc colecțiile de la Annacori.com este că prezintă rezistență crescută. Asta se datorează în primul rând materialelor calitative utilizate în confecționarea lor. Mai apoi este vorba despre iscusința celor ce îi produc, atenției acordate fiecărui detaliu. Cu îngrijirea corespunzătoare, pantofii vor fi cu atât mai rezistenți și potriviți pentru purtare în timp.

Nu au vârstă

Este adevărat că modelele se schimbă de la un an la altul. La fel de adevărat este însă că opțiunile clasice nu se învechesc niciodată. Mai ales cele care optează pentru ținute simple, elegante, clasice, dar și din cele casual, business, office vor găsi în opțiunile de pe Annacori.com soluția potrivită de încălțăminte.

Nu deranjează la purtare

Spre deosebire de pantofii confecționați din diverse textile sau imitație de piele, cei din piele naturală oferă confort sporit la purtare prin faptul că permit pielii să respire corespunzător, aerului să se ventileze, să circule. De asemenea, sunt preferați și pentru faptul că forma lor nu se deformează în timp.

Nu favorizează mirosurile neplăcute și nu creează disconfort la mișcare. Mai ales cei care prezintă sensibilitate a pielii ar trebui să se orienteze după acest segment de produse, pentru că astfel se asigură că nu vor dezvolta nicio afecțiune dermatologică. Din nou, pielea naturală este opțiunea de top, mereu în tendințe.

Problema cu monturile dispare

Destul de multe persoane se confruntă cu nedoritele monturi care se formează la picioare. Mulți sunt de părere că materialul pantofilor este cauza formării lor. Este adevărat numai într-o oarecare măsură. Spre exemplu, pielea naturală se mulează pe forma picioarelor și nu le afectează așadar în niciun fel.

Investiție de durată

Desigur că pantofii din piele naturală sunt considerați un trend fără vârstă și pentru că prezintă capacitatea de a se adapta la diverse condiții de vreme. Asta se traduce prin durabilitatea lor, prin o purtare trainică, ani la rând.
Și dacă modelul este unul plăcut, simpatic și clasic, de ce să nu fie așa? E mai de apreciat o pereche de pantofi de damă de calitate și simpli decât un model în tendințe, însă care lasă mult de dorit din punct de vedere al calității.

Prețuri corecte

Atunci când pantofii sunt cumpărați din cadrul unui magazin de specialitate precum este Annacori, avantajele sunt și pe partea financiară. Este vorba despre raportul corect stabilit între costuri și calitate. Pantofii sunt realizați cu atenție și dedicare de către experți care cunosc exact procesul de urmărit.

De astfel de avantaje se bucură cei care sunt inspirați în ceea ce privește alegerea pantofilor. Publicul feminin își poate satisface pe deplin preferințele în materie de încălțăminte cu ajutorul gamelor de sezon oferite de către Annacori.com, într-o mulțime de modele atrăgătoare.

COMENTARII

Vara ta poate fi una frumoasă, chiar dacă se anunță temperaturi ridicate. Esențial e să te bucuri de fiecare moment

acum 4 zile

După două luni petrecute în casă, cel mai probabil de-abia aștepți să iei parcurile la pas, munții la cutreierat și Vama Veche la cucerit. E absolut normal să îți dorești să recuperezi ceea ce ți-a fost restricționat în perioada de izolare, respectând, desigur, normele de igienă și de distanțare socială. Dacă epidemiologii nu știu sigur când va fi eradicată boala Covid-19, vremea de acum și meteorologii dau semnale clare că urmează o vară toridă. Și nu ai nevoie de multe previziuni, căci e de ajuns să te gândești la cât de rare au fost ploile în ultimul timp și cât de mult s-a extins seceta.

Cum poți face să conteze fiecare moment cu familia ta – metode eficiente și durabile

acum 9 zile

În familie, îți recapeți energia pozitivă, găsești sprijinul și motivația de a merge mai departe în orice situație. Este important, însă, să știi cum să petreci timp de calitate împreună cu cei dragi, iar în cele ce urmează descoperi câteva metode eficiente în acest sens și care funcționează nu doar pentru moment, ci pe termen lung. Este vorba, practic, despre a te concentra asupra soluțiilor pe care le ai la îndemână pentru a le rezolva.

Înflorește și bucură-te de viață: Sugestii de wellness pentru trup și suflet

acum 11 zile

„Fericirea este poezia femeilor‟ spunea Honore de Balzac, iar studiile în psihologia pozitivă au ajuns la concluzia că, prin practicarea recunoștinței, fericirea poate fi atinsă. Vara este la doar o lună distanță de noi, soarele ne încălzește din ce în ce mai mult și, cu siguranță, fiecare dintre noi avem motive de bucurie în viață.

Renovarea de primăvară - schimbări mici, dar de efect, pentru acasă

acum 26 zile

Indiferent dacă stai la bloc sau la casă, venirea primăverii este un prilej perfect pentru a te apuca de renovarea pe care o visezi. Însă, dacă nu ai resursele necesare sau timp, câteva schimbări mai mici își pot lăsa amprenta asupra decorului interior și exterior. În această perioadă, pe fondul pandemiei de coronavirus, trebuie să petreci mai mult timp acasă, astfel că poți rezerva câteva zile pentru a te ocupa de câteva proiecte simple. Iată câteva idei:

Parenting modern sau cum să îl implici pe tată în creșterea celui mic

acum 33 zile

Secolul XXI redefinește concepte cu care mulți am fost crescuți și pe care le-am văzut în familia de proveniență. Femeile dovedesc în fiecare zi că pot ușor să jongleze între o carieră de succes și familie. Multe dintre ele se întorc la muncă la scurt timp după ce nasc, lăsând creșterea copilului în seama tatălui. De altfel, destule familii din România au adoptat acest trend venit din Vest, în care bărbatul intră în concediu de paternitate, și nu invers

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »