JOI, 16 NOIEMBRIE 2017

Spune-mi ce semn ai în palmă, ca să-ți spun ce DESTIN vei avea! Cei care au un TRIDENT sunt sub protecție divină și niciun rău nu se va atinge de ei!

Încă din antichitate, oamenii au încercat să prezică destinul prin descifrarea semnelor din palmă.

Mâinile noastre se închid formând diverse semne cu o semnifcație precisă. În afară de triunghiuri, stele sau romburi, mai există și alte forme pe care mâinile o creează, precum tridentul, semiluna, peștele sau crucea.

Triunghi

Ai un triunghi în palmă? Felicitări, ești posesorul unui mare talent. Triunghiul de orice tip este indicatorul unui talent înnăscut. Cu cât el este mai mare, cu atât sunt și șansele de a deveni o persoană cunoscută în societate.

Stea

Dacă ai o stea în palmă, înseamnă că ai abilități speciale. Ești o persoană cu o inteligență superioară, dedicată științei, filosofiei sau religiei.

Romb

Ești un spirit aventurier și nu ai limite când îți propui să cucerești necunoscutul. Îți place să îți asumi riscuri, în special când este vorba de o cauză nobilă.

Pește

Este o formă asemănătoare rombului, însă, la final, figura aduce mult cu o coadă de pește. Posesorul este un spirit liber și foarte credincios.

Semilună

Dacă ai o semilună în palmă, înseamnă că, efectiv, ai capacitatea de a prezice viitorul. Intuiția ta este ridicată și de multe ori se întâmplă să ți se ceară sfaturi.

Trident

Ai protecție divină, niciun rău nu se poate atinge de tine.

Cruce

Ești o persoană spirituală care posedă un har divin. Folosește-l mai ales în beneficiul celorlalți, iar atunci misiunea ta pe Pământ va fi îndeplinită.

COMENTARII

Cum menții un stil de viață sănătos: 4 sfaturi de pus în practică

acum 38 zile

Atunci când vine vorba despre un stil de viață sănătos și nutriție, există câțiva pași pe care îi poți urma pentru a te simți bine și, mai mult decât atât, pentru a preveni anumite probleme de sănătate. Și, cu toate că fiecare dintre noi își dorește să se simtă bine, poate fi complicat să știi ce reguli să urmezi și ce schimbări poți face.

Vara ta poate fi una frumoasă, chiar dacă se anunță temperaturi ridicate. Esențial e să te bucuri de fiecare moment

acum 43 zile

După două luni petrecute în casă, cel mai probabil de-abia aștepți să iei parcurile la pas, munții la cutreierat și Vama Veche la cucerit. E absolut normal să îți dorești să recuperezi ceea ce ți-a fost restricționat în perioada de izolare, respectând, desigur, normele de igienă și de distanțare socială. Dacă epidemiologii nu știu sigur când va fi eradicată boala Covid-19, vremea de acum și meteorologii dau semnale clare că urmează o vară toridă. Și nu ai nevoie de multe previziuni, căci e de ajuns să te gândești la cât de rare au fost ploile în ultimul timp și cât de mult s-a extins seceta.

Cum poți face să conteze fiecare moment cu familia ta – metode eficiente și durabile

acum 48 zile

În familie, îți recapeți energia pozitivă, găsești sprijinul și motivația de a merge mai departe în orice situație. Este important, însă, să știi cum să petreci timp de calitate împreună cu cei dragi, iar în cele ce urmează descoperi câteva metode eficiente în acest sens și care funcționează nu doar pentru moment, ci pe termen lung. Este vorba, practic, despre a te concentra asupra soluțiilor pe care le ai la îndemână pentru a le rezolva.

Înflorește și bucură-te de viață: Sugestii de wellness pentru trup și suflet

acum 50 zile

„Fericirea este poezia femeilor‟ spunea Honore de Balzac, iar studiile în psihologia pozitivă au ajuns la concluzia că, prin practicarea recunoștinței, fericirea poate fi atinsă. Vara este la doar o lună distanță de noi, soarele ne încălzește din ce în ce mai mult și, cu siguranță, fiecare dintre noi avem motive de bucurie în viață.

Renovarea de primăvară - schimbări mici, dar de efect, pentru acasă

acum 64 zile

Indiferent dacă stai la bloc sau la casă, venirea primăverii este un prilej perfect pentru a te apuca de renovarea pe care o visezi. Însă, dacă nu ai resursele necesare sau timp, câteva schimbări mai mici își pot lăsa amprenta asupra decorului interior și exterior. În această perioadă, pe fondul pandemiei de coronavirus, trebuie să petreci mai mult timp acasă, astfel că poți rezerva câteva zile pentru a te ocupa de câteva proiecte simple. Iată câteva idei:

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »