JOI, 22 IUNIE 2017

Super VESTE pentru fanii RBD! Trupa și-a anunțat reîntoarcerea! Ultima piesă din puzzle, Maite Perroni, a spus ce condiții are!

Celebra formație RBD a marcat generații de adolescenți din toată lumea. Maite Perroni, Anahí, Dulce María, Alfonso Herrera, Christian Chávez și Christopher Uckermann au fost, de asemenea, și protagoniștii serialului cu același nume, pe care cu siguranță l-ai urmărit și tu.

Deși toți și-au exprimat plăcerea de se reuni de dragul fanilor, ultima ”piesă” a puzzle-ului, Maite Perroni, a spus ce condiții are pentru a se alătura inițiativei foștilor săi colegi.

Dacă ar să fim toți șase pe scenă din nou, nu aș pierde ocazia pentru nimic în lume. Dacă chiar și unul ar lipsi, atunci mi-aș vedea în continuare de proiectele mele”, a spus aceasta.

Astfel că, dacă și ceilați își vor ține cuvântul, în curând îi vom putea vedea din nou pe artiștii RBD.

COMENTARII

Reguli de bune maniere în întreaga lume

acum 14 zile

Normele de bune maniere nu sunt aceleași în toate colțurile lumii, deși sunt unele reguli de etichetă pe care orice persoană ar trebui sa le cunoască pentru a face o bună impresie.

Filmele momentului: 5 producții cinematografice românești de neratat în această toamnă

acum 17 zile

Prezentate și premiate la festivaluri internaționale, unele dintre cele mai așteptate lungmetraje românești pot fi văzute, în această perioadă, în sălile de cinema din București și din țară.

Căzile freestanding – ideale pentru o baie cu personalitate

acum 21 zile

De la o încăpere banală, simplă, minimalistă, baia poate fi transformată într-un spațiu elegant, confortabil și extrem de relaxant. Căzile freestanding și-au recăpătat admirația doar în ultimii ani, fiind din ce în ce mai căutate și apreciate.

Sporturi de weekend: 3 activități fizice de care te poți bucura la sfârșit de săptămână

acum 23 zile

Lasă deoparte toate treburile care nu sunt urgente sau încearcă să mai rezolvi din ele în timpul săptămânii și bucură-te din plin de weekend. Este momentul perfect pentru a ieși din casă și a petrece timp în mijlocul naturii bucurându-te de hobby-urile tale.

Garderoba capsula: ce este si cum o obtii

acum 32 zile

Iti explicam pe larg ce inseamna si mai ales ce presupune obtinerea unei garderobe de tip capsula, in functie de sezon.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »