LUNI, 29 AUGUST 2016

Te trezeşti noaptea la ora 3:33? Vezi ce înseamnă asta, din punct de vedere ŞTIINŢIFIC şi EZOTERIC

 Mulţi au avut experienţa terifiantă de a se trezi la ora 3:30 dimineaţa, ora la care se spune că se întâmplă multe lucruri paranormale, apar fantome, iar persoanele sensibile au cel mai mult de suferit.

De asemenea, 3:30 este considerată şi „ora Diavolului”, iar potrivit unor religii, spiritele trec acum în planul terestru, având loc multiple manifestări supranaturale.

Însă, anumite studii susţin că motivele pentru care oamenii se trezesc la această oră sunt cauzate de stres, insomnie sau preocupări cotidiene. Iar vedeniile malefice pe care unii le pot avea la ora 3.33 sunt puse pe seama unor probleme mintale...

Ştiinţă sau convingeri religioase? Depinde de fiecare în parte ce cale vrea să aleagă.

COMENTARII

5 trucuri pentru a impresiona cu ținuta pe care o porți, chiar și atunci când alegi haine simple

acum 2 zile

Un outfit simplu, de bază, poate fi transformat rapid într-unul stilat, pe care îl poți purta pe stradă sau la serviciu. Secretul este să știi cum să alegi accesoriile potrivite.

Cum porți pantalonii albi - ghid pentru bărbați

acum 4 zile

Daca esti un barbat interesat de stil, mai mult ca sigur te gandesti sa adaugi in garderoba o pereche de pantaloni albi.

Ce rochii nu trebuie să lipsească din șifonierul oricărei femei anul acesta?

acum 4 zile

Cele ce își doresc o schimbare, un nou stil pe care să îl adopte, trebuie să știe că există câteva rochii ce nu trebuie să le lipsească din șifonier. Acestea vor reprezenta soluția salvatoare în momentele în care nu vor mai ști cu ce să se îmbrace.

Ghid de vacanta: Cum te imbraci vara in Grecia

acum 8 zile

Indiferent de ce activitati alegi daca ajungi in Grecia, bagajul trebuie sa contina obiecte si articole vestimentare utile. Documenteaza-te in prealabil pentru a sti exact cu ce sa-ti umpli valiza.

Ce bijuterii oferi în funcție de mesajele pe care acestea le transmit?

acum 11 zile

Când dăruiești femeii din viața ta o bijuterie, îi oferi și un mesaj simbolic, pe care îți dorești să-l poarte cu ea oriunde se duce. Cu alte cuvinte, bijuteriile nu sunt doar pentru trup, ci mai ales pentru suflet.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »