JOI, 16 NOIEMBRIE 2017

VIRAL! Au transportat un coșciug cu metroul, sub privirile îngrozite ale pasagerilor! Ce s-a întâmplat apoi, depășește imaginația

Am auzit multe, dar asta... mai că le întrece pe toate. Povestea e virală pe Internet și a stârnit reacții diverse în mediul online.

Mare a fost mirarea... sau, mai bine zis, groaza pasagerilor de la metrou când au văzut cum un coșciug își face loc încet, dar sigur, către peron.

Cei care îl purtau pe umeri se chinuiau să treacă cu bine de bara de la metrou, atenți ca nu cumva sicriul sau... ”pasagerul” din el să sufere vreo zgârietură.

Se întâmplă la un metrou din Mexic, iar imaginile au împânzit imediat Internetul.

Deși cei care purtau povara pe umeri susțineau sus și tare că sicriul e gol, oamenii din jur nu erau atât de siguri, motiv pentru care se îndepărtau îngroziți. 

”Cosciugul este gol și este nou-nouț. Am cerut voie, am plătit bilet, chiar și el (coșciugul) a plătit!”, au povestit posesorii, care susțin că nu au avut bani pentru a-l transporta altfel.

Dar, dacă dăm la o parte tragismul situației, putem găsi și comicul: măcar s-a făcut destul loc, într-un spațiu în care, de regulă, nu poți să arunci un ac!...

COMENTARII

Te gândești deja la vacanța de vară? Rezervă-ți concediul prin early booking

acum 3 zile

Ca să ai parte de o excursie perfectă, trebuie să descoperi oferte foarte convenabile, într-o perioadă adecvată pentru tine și spre o destinație renumită.

Ce schimbări să faci în viața ta pentru a ieși din rutină

acum 3 zile

Nimeni nu își dorește să intre în rutină, dar, la un moment dat, tuturor ni se întâmplă. Evită acest lucru și adoptă schimbări în viața ta, chiar dacă pot părea riscante. Este posibil ca un obicei nou sau interacțiunea cu un mediu diferit să fie exact ceea ce trebuie pentru a-ți recăpăta energia de care duci lipsă.

Vacanta la ski - cum iti alegi echipamentul?

acum 10 zile

Dincolo de aspectul estetic, echipamentul pentru sporturile de iarna are, in primul rand, un rol tehnic: te protejeaza de frig si de posibile accidentari.

Care sunt cei mai cool ochelari de soare pentru barbati? 5 modele pe care sa le ai in atentie

acum 30 zile

Pentru a gasi perechea potrivita, trebuie sa tii cont de forma fetei si ocaziile unde ii vei purta. Poti gasi o gama variata de ochelari de soare pe lentiamo.ro. Vrei cateva idei?

Ținute de toamnă ideale pentru birou

acum 31 zile

Îți propunem, în continuare, ținute perfecte pentru birou pe care le poți adopta în sezonul rece!

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »