JOI, 21 DECEMBRIE 2017

Zodii care varsă lacrimi amare de Sărbători – Au zile de coșmar!

Toți își doresc ca măcar de sărbători să simtă că lucrurile sunt pe făgașul normal către... liniște și fericire. Însă, din păcate, anumite zodii vor fi cuprinse de ceea ce psihologii numesc ”depresia de sărbători!”.

Își vor aminti de toate neîmplinirile de peste an, de dezamăgiri și vor trăi un sentiment acut de... singurătate. Iate care sunt nativii cărorora sărbătorile anului 2017 nu le priesc....

RAC:

Nu se anunță prea multe surprize în zilele 24, 25 și 26 și acești nativi se vor bucura de clipe magice alături de cei dragi, însă din 27 decembrie până la sfârșitul anului vor apărea tot felul de regrete în inima racilor. Se vor gândi la prietenii pe care i-au pierdut în acest an, la cei adevărați și la cei falși.

Multe persoane din viața lor își vor arăta adevărata față și deși vor fi triști și dezamăgiți, își vor da seama că este mai bine așa pentru că nu au nevoie de astfel de persoane în viața lor, ci pe persoane pe care se pot baza.

Pe plan sentimental, racii vor simți sentimente pe care nu le-au mai simțit de mult timp, sentimente de iubire și pasiune. Vor descoperi în luna decembrie ceva ce le place să facă și vor avea relații noi.

La locul de muncă vor avea loc o mulțime de schimbări și revizuiri. Trebuie să fie mult mai atenți și să aibă răbdare pentru că tind să fie ușor impulsivi. Chiar dacă este multă agitație în această perioadă, această lună este importantă pentru ei.

La capitolul sănătate, acești nativi ar trebui să aibă mai multă grijă. Trebuie să se gândească mai mult la ei pentru că riscă să aibă probleme grave dacă nu se odihnesc.

PEȘTI:

Nativii născuți sub acest semn zodiacal vor avea un Crăciun spectaculos, însă nu va fi la fel și perioada de după. Peștii vor fi nevoiți să-și dozeze atent energia și ar trebui să le ofere celor din jur mai multă atenție pentru că tind să neglijeze acest aspect.

Poate fi din cauza oboselii acumulate și este cel mai probabil ca peștii să nu facă asta voluntar, însă cei din jurul lor vor fi afectați. Astfel, ar trebui să încerce să nu-i rănească pe cei de lângă ei.

Acești nativi sunt preocupați de viitor și vor să învețe cât mai multe lucruri noi. Li se vor deschide niște uși și vor fi extrem de determinați să se dezvolte pe plan profesional.

Astfel, vor avea loc schimbări în carieră, însă a trebui să fie atenți la deciziile pe care le vor lua pentru că există posibilitatea să piardă mulți bani.

SĂGETĂTOR:

Sărbătorile de iarnă vor veni cu o serie de avertismente pentru nativii născuți sub acest semn zodiacal și ar trebuie să fie foarte atenți la ce vorbesc și mai ales cu cine vor vorbi.

Este posibil ca mulți prieteni să părăsească acești nativi atunci când le va fi cel mai greu, mai ales din cauza vehemenței cu care tratează lucrurile. Dacă vor continua cu această atitudine, săgetătorii riscă să-și strice Crăciunul.

Pe plan sentimental, săgetătorii vor face aceleași greșeli. Tind să-și trateze partenerul de viață cu indiferență și nu vor accepta că au greșit. Acest lucru poate face ca relația lor să se destrame.

sursă:estisuperbă.ro

COMENTARII

Vara ta poate fi una frumoasă, chiar dacă se anunță temperaturi ridicate. Esențial e să te bucuri de fiecare moment

acum 4 zile

După două luni petrecute în casă, cel mai probabil de-abia aștepți să iei parcurile la pas, munții la cutreierat și Vama Veche la cucerit. E absolut normal să îți dorești să recuperezi ceea ce ți-a fost restricționat în perioada de izolare, respectând, desigur, normele de igienă și de distanțare socială. Dacă epidemiologii nu știu sigur când va fi eradicată boala Covid-19, vremea de acum și meteorologii dau semnale clare că urmează o vară toridă. Și nu ai nevoie de multe previziuni, căci e de ajuns să te gândești la cât de rare au fost ploile în ultimul timp și cât de mult s-a extins seceta.

Cum poți face să conteze fiecare moment cu familia ta – metode eficiente și durabile

acum 9 zile

În familie, îți recapeți energia pozitivă, găsești sprijinul și motivația de a merge mai departe în orice situație. Este important, însă, să știi cum să petreci timp de calitate împreună cu cei dragi, iar în cele ce urmează descoperi câteva metode eficiente în acest sens și care funcționează nu doar pentru moment, ci pe termen lung. Este vorba, practic, despre a te concentra asupra soluțiilor pe care le ai la îndemână pentru a le rezolva.

Înflorește și bucură-te de viață: Sugestii de wellness pentru trup și suflet

acum 11 zile

„Fericirea este poezia femeilor‟ spunea Honore de Balzac, iar studiile în psihologia pozitivă au ajuns la concluzia că, prin practicarea recunoștinței, fericirea poate fi atinsă. Vara este la doar o lună distanță de noi, soarele ne încălzește din ce în ce mai mult și, cu siguranță, fiecare dintre noi avem motive de bucurie în viață.

Renovarea de primăvară - schimbări mici, dar de efect, pentru acasă

acum 26 zile

Indiferent dacă stai la bloc sau la casă, venirea primăverii este un prilej perfect pentru a te apuca de renovarea pe care o visezi. Însă, dacă nu ai resursele necesare sau timp, câteva schimbări mai mici își pot lăsa amprenta asupra decorului interior și exterior. În această perioadă, pe fondul pandemiei de coronavirus, trebuie să petreci mai mult timp acasă, astfel că poți rezerva câteva zile pentru a te ocupa de câteva proiecte simple. Iată câteva idei:

Parenting modern sau cum să îl implici pe tată în creșterea celui mic

acum 33 zile

Secolul XXI redefinește concepte cu care mulți am fost crescuți și pe care le-am văzut în familia de proveniență. Femeile dovedesc în fiecare zi că pot ușor să jongleze între o carieră de succes și familie. Multe dintre ele se întorc la muncă la scurt timp după ce nasc, lăsând creșterea copilului în seama tatălui. De altfel, destule familii din România au adoptat acest trend venit din Vest, în care bărbatul intră în concediu de paternitate, și nu invers

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »