VINERI, 26 MAI 2017

A făcut-o praf! Ariana Grande, pusă la zid după atentatul din timpul concertului ei, susținut în Manchester

 Foto: hepta.ro

Vedeta britanică de televiziune Piers Morgan a dat de pământ cu Ariana Grande. Acesta a criticat-o dur pe motiv că nu a vizitat victimele concertului ei, susținut luni, în Manchester, la finalul căruia un tânăr a detonat o bombă.

Pe Twitter, Piers a scris că ar fi fost frumos din partea cântăreței să fi rămas în Anglia și să fi mers la spital să viziteze victimele concertului ei.

”Dacă regina Marii Britanii a putut să meargă la spital, la victime, la fel ar fi putut să facă și artista pentru care acești copii au plătit bilete ca să o vadă pe scenă. Eu vă garantez că aș fi rămas în țară și i-aș fi vizitat pe cei care au fost răniți la un spectacol de-ale mele”, a reacționat Piers Morgan.

Luni, 22 mai, Ariana Grande a susținut un concert în Manchester. La finalul acestuia, un tânăr de 22 de ani a detonat o bombă. Au murit zeci de persoane și alte sute au fost rănite. Joi,  25 mai, însăși regina Marii Britanii a mers în spital să viziteze victimele atentatului terorist. În prezent, Anglia este în stare de alertă după acest incident.

COMENTARII

Fii erou de acasă! Donează pentru a salva vieți! O inițiativă a trustului Intact Media Group

acum 59 zile

Lupta împotriva coronavirusului merge mai departe. Antena 1, Antena Stars, Happy Channel, ZU TV și Antena 3 se unesc în cel mai complex eveniment media. Trustul Intact organizează cel mai mare teledon virtual: “Români împreună”, duminică, 29 martie, de la 13:00.

Vremea de Paști 2018. Anunțul ANM este ÎNFRICOȘĂTOR. Meteorologii avertizează: „România se va afla...”

acum 792 zile

După surprizele meteorologice de la sfârșitul lunii februarie, românii se așteaptă la ce e mai rău în viitor. Cum anul acesta sărbătorile pascale vor fi la începutul lunii aprilie, șansele ca vremea să fie una frumoasă sunt destul de mici.

Dascălii din România vor beneficia de cursuri de învățare continuă

acum 812 zile

În sprijinul acestei responsabilități, Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, împreună cu Fischer International, își propun să le creeze profesorilor români un cadru de evoluție profesională continuă prin intermediul campaniei "Liga Profesorilor Excepționali".

Atenție! Săptămâna viitoare sunt două mari sărbători cu curce roșie în calendar. Iată ce sfinți sărbătorim

acum 852 zile

Ce sfinți sărbătorim în aceste două zile? Iată ce scrie în calendarul ortodox 2018:

Joi este sărbătoare cu cruce în calendar. Iată ce sfânt sărbătorim pe 25 ianuarie

acum 853 zile

Pe 25 ianuarie 2018, in calendarul ortodox, este sarbatoare cu cruce neagra.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »