DUMINICA, 21 MAI 2017

Acești părinți au decis să îi schimbe sexul copilului lor de doar 4 ani. Motivul alegerii lor este incredibil

Jacob, alături de sora sa   Foto: nbcnews.com/

Doi părinți din Massachusetts au decis să recurgă la o schimbare de sex pentru una dintre cele trei fiice ale lor. Mimi și Joe Lemay au luat această măsură la insistențele fiicei lor, care le tot spunea că nu este fetiță, ci băiat. Iar lucrul acesta, copilul, îl spunea de când avea nici trei ani.

Jacob s-a născut ca fetiță, în urmă cu 6 ani. Părinții i-au spus Mia, atunci. De-a lungul timpului, copilul a încpeut să refuze lucrurile specifice fetelor, inclusiv rochiile și părul lung. Mama copilei a declarat că a tot sperat că ”fiica sa” va trece peste etapa în care spune că este băiat. Apoi, a observat că fiica sa se adâncea în depresie din cauză că părinții îi refuzau adevărata identitate.

După ce au început să discute cu medicii despre posibilitatea schimbării sexului copilului lor, după ce au văzut și alte cazuri similare, Mimi și Joe au decis să facă pasul ce mare: să o transforme pe fiica lor în băiat. Copilul avea doar 4 ani în momentul schimbării.

Cum pentru copii nu există posibilitatea unei operații de schimbare de sex sau de tratament hormonal, părinții Miei au făcut tranziția de la fată la băiat așa cum au putut. I-au cumpărat haine de băieți, au tuns-o băiețește, își strigă copilul pe numele Jacob și i-au rugat pe cei din jur să folosească doar pronumele masculin, nu femimn, atunci când vorbesc despre... fiul lor. 

Sunt mândră de copilul meu și îl voi iubi întotdeauna, căci el este fiul meu”, a declarat Mimi Lemay, la finalul filmulețului de mai jos.

COMENTARII

Fii erou de acasă! Donează pentru a salva vieți! O inițiativă a trustului Intact Media Group

acum 58 zile

Lupta împotriva coronavirusului merge mai departe. Antena 1, Antena Stars, Happy Channel, ZU TV și Antena 3 se unesc în cel mai complex eveniment media. Trustul Intact organizează cel mai mare teledon virtual: “Români împreună”, duminică, 29 martie, de la 13:00.

Vremea de Paști 2018. Anunțul ANM este ÎNFRICOȘĂTOR. Meteorologii avertizează: „România se va afla...”

acum 790 zile

După surprizele meteorologice de la sfârșitul lunii februarie, românii se așteaptă la ce e mai rău în viitor. Cum anul acesta sărbătorile pascale vor fi la începutul lunii aprilie, șansele ca vremea să fie una frumoasă sunt destul de mici.

Dascălii din România vor beneficia de cursuri de învățare continuă

acum 811 zile

În sprijinul acestei responsabilități, Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, împreună cu Fischer International, își propun să le creeze profesorilor români un cadru de evoluție profesională continuă prin intermediul campaniei "Liga Profesorilor Excepționali".

Atenție! Săptămâna viitoare sunt două mari sărbători cu curce roșie în calendar. Iată ce sfinți sărbătorim

acum 851 zile

Ce sfinți sărbătorim în aceste două zile? Iată ce scrie în calendarul ortodox 2018:

Joi este sărbătoare cu cruce în calendar. Iată ce sfânt sărbătorim pe 25 ianuarie

acum 852 zile

Pe 25 ianuarie 2018, in calendarul ortodox, este sarbatoare cu cruce neagra.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »