MIERCURI, 24 MAI 2017

Cine este tânărul care a declanșat masacrul de la concertul Arianei Grande? Nu era ultrareligios și consuma droguri

 Luni seara, concertul de pe Manchester Arena, Marea Britanie, susținut de Ariana Grandea, s-a sfârșit tragic. O explozie a ucis sute de persoane și ucis alte zeci, în mare parte copii.

Incidentul a devastat-o pe artistă! Drept urmare, Ariana Grande a luat o decizie radicală: și-a suspendat pe o perioadă nedeterminată turneul european "The Dangerous Woman Tour", după atentatul terorist comis luni seară în Manchester, informează portalul TMZ, citat de EFE.

Tânărul de 22 de ani care a comis fapta, confom publicației Daylimail, este Salman Abedi. Cei care îl cunoșteau, spuneau despre el că era o persoană liniștită, care niciodată nu a făcut ceva ieșit din comun, ceva prin care să atragă atenția.

Jurnaliștii de la publicația britanică au aflat de la foștii colegi ai lui Abedi că acesta nu părea deloc interesat de religie. Ba chiar juca fotbal și consuma, ocazional, canabis.

COMENTARII

Țigările mentolate ies de pe piață luna viitoare: ce alternative rămân valabile

acum 35 zile

Curtea de Justiție a Uniunii Europene a decis: fără țigări mentolate din 15 iunie 2020. Trebuie menționat că, deși inițial era data de 20 mai, noile reglementări au determinat ca data de la care Directiva intră în vigoare să fie schimbată. Astfel, începând cu 15 iunie nu vor mai putea fi achiziționate țigări mentolate sau cu capsule la niciun punct de vânzare, inclusiv cele tip duty free.

Happy Channel, creşteri semnificative de audienţã în luna mai

acum 46 zile

Happy Channel – televiziunea dedicatã femeilor, parte a Intact Media Group, se dovedește o alternativă puternică în fața canalelor generaliste. Luna mai a adus postului creșteri semnificative de audienţã, faţã de anul trecut. Astfel, Happy Channel şi-a dublat audienţa la nivelul întregii zile şi a ajuns pe locul 8 în top all channels la nivelul target-ului Femei 18-49 Urban. Postul închide luna mai 2020 cu o medie de 0.3% rating şi 2.1% cota de piaţã, în vreme ce principalul competitor, Pro 2, închide luna cu doar 0.1% rating şi 0.5% cota de piaţã.

Fii erou de acasă! Donează pentru a salva vieți! O inițiativă a trustului Intact Media Group

acum 108 zile

Lupta împotriva coronavirusului merge mai departe. Antena 1, Antena Stars, Happy Channel, ZU TV și Antena 3 se unesc în cel mai complex eveniment media. Trustul Intact organizează cel mai mare teledon virtual: “Români împreună”, duminică, 29 martie, de la 13:00.

Vremea de Paști 2018. Anunțul ANM este ÎNFRICOȘĂTOR. Meteorologii avertizează: „România se va afla...”

acum 841 zile

După surprizele meteorologice de la sfârșitul lunii februarie, românii se așteaptă la ce e mai rău în viitor. Cum anul acesta sărbătorile pascale vor fi la începutul lunii aprilie, șansele ca vremea să fie una frumoasă sunt destul de mici.

Dascălii din România vor beneficia de cursuri de învățare continuă

acum 861 zile

În sprijinul acestei responsabilități, Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, împreună cu Fischer International, își propun să le creeze profesorilor români un cadru de evoluție profesională continuă prin intermediul campaniei "Liga Profesorilor Excepționali".

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »