VINERI, 25 AUGUST 2017

O femeie de 72 de ani s-a măritat cu un tinerel de numai 27 de ani la... doar trei luni după ce s-au cunoscut pe Facebook

 S-au văzut, s-au plăcut, s-au căsătorit. Ce a mai contat că ea e o bunicuță de 72 de ani, iar el un nepoțel de 27? Ce a mai contat că s-au cunoscut pe Facebook, cu trei luni înainte de nuntă și s-au văzut față în față abia în ziua căsătoriei? Iubirea este mare și de ce să mai aștepte, nu?

Povestea lor de iubire a început cu un simplu ”Adaugă prieten” pe Facebook. El i-a trimis o cerere de prietenie pe rețeaua de socializare, ea l-a acceptat. Au început să vorbească și așa și-au dat seama că au multe lucruri în comun. Apoi, el și-a luat inima în dinți și a cerut-o de soție. Doamna a acceptat imediat. Au stabilit data nunții și așa s-au și văzut live, față în față.

Femeia spune că nu a văzut nimic rău în a lega o conversație pe Facebook cu un necunoscut. Plus că, avea nevoiie de atenție, căci mariajul ei se destrămase cu ceva timp înainte.

”Vorbeam mult, despr efamilie, hobbyuri... părea că ne știm de o viață”, a declarat femeia pentru presa britanică. 

Angela Nwachukwu, 72 de ani, s-a căsătorit cu CJ Nwachukwu în aprilie 2015. Ea spune că a cheltuit 20.000 de lirte sterline cu această căsnicie, dar că a meritat fiecare bănuț. A fost nevoie de avocați ca el să potă intra în Marea Britanie. Deși mulți spun că ei s-au căsătorit doar ca sa î ajute pe nigerian să ajungă în Anglia, femeia respinge vehement această teorie, spunând că este săracă.

COMENTARII

Vremea de Paști 2018. Anunțul ANM este ÎNFRICOȘĂTOR. Meteorologii avertizează: „România se va afla...”

acum 696 zile

După surprizele meteorologice de la sfârșitul lunii februarie, românii se așteaptă la ce e mai rău în viitor. Cum anul acesta sărbătorile pascale vor fi la începutul lunii aprilie, șansele ca vremea să fie una frumoasă sunt destul de mici.

Dascălii din România vor beneficia de cursuri de învățare continuă

acum 717 zile

În sprijinul acestei responsabilități, Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, împreună cu Fischer International, își propun să le creeze profesorilor români un cadru de evoluție profesională continuă prin intermediul campaniei "Liga Profesorilor Excepționali".

Atenție! Săptămâna viitoare sunt două mari sărbători cu curce roșie în calendar. Iată ce sfinți sărbătorim

acum 757 zile

Ce sfinți sărbătorim în aceste două zile? Iată ce scrie în calendarul ortodox 2018:

Joi este sărbătoare cu cruce în calendar. Iată ce sfânt sărbătorim pe 25 ianuarie

acum 758 zile

Pe 25 ianuarie 2018, in calendarul ortodox, este sarbatoare cu cruce neagra.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »