MIERCURI, 23 AUGUST 2017

Povestea acestei mame a făcut înconjurul lumii. La doar 43 de ani, ea are 57 de copii și spune că îi iubește pe toți în mod egal

 Când este întrebată câți copii are, Silvia, o mamă în vârstă de 43 de ani răspunde din tot sufletul: 57 de copii. Și mai spune că le este devotată tutor, deși doar doi dintre aceștia sunt copii ei biologici.

Silvia Heszterenyiova, din Sydney, Australia, a născut două fete, pe Veronika, 24 de ani, și pe Sofia, 20 de ani. Dar ea spune că are 57 de copii. Restul de 55 sunt… păpuși concepute special pentru a semăna cu bebelușii, numite ”reborn doll”. Chiar fiicele sale biologice i-au dăruit femeii prima păpușă-copil, pe care aceasta a botezat-o Isabella. A primit-o în urmă cu trei ani, când fiicele Silviei au dorit să îi facă un dar cu totul special cu ocazia schimbării prefixului.

Darul primit de la fiicele sale i-a mers la suflet și femeia s-a îndrăgostit de acest tip de păpuși, iar acum nu se poate opri: își dorește tot mai multe. În acești trei ani, Silvia Heszterenyiova a dezvoltat o adevărată afacere cu păpușile-copii. Are un atelier unde le repară pe ale vecinilor, sau chiar face unele noi și le vinde celor dornici să își mai exerseze instinctele părintești pe păpuși ce seamănă izbitor de mult cu bebelușii adevărați. Iar afacerea este una prosperă, căci o păpușă-copil se vinde cu prețuri între 150 și 350 de euro.

Fotografii: PA Real Life

COMENTARII

Vremea de Paști 2018. Anunțul ANM este ÎNFRICOȘĂTOR. Meteorologii avertizează: „România se va afla...”

acum 696 zile

După surprizele meteorologice de la sfârșitul lunii februarie, românii se așteaptă la ce e mai rău în viitor. Cum anul acesta sărbătorile pascale vor fi la începutul lunii aprilie, șansele ca vremea să fie una frumoasă sunt destul de mici.

Dascălii din România vor beneficia de cursuri de învățare continuă

acum 716 zile

În sprijinul acestei responsabilități, Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, împreună cu Fischer International, își propun să le creeze profesorilor români un cadru de evoluție profesională continuă prin intermediul campaniei "Liga Profesorilor Excepționali".

Atenție! Săptămâna viitoare sunt două mari sărbători cu curce roșie în calendar. Iată ce sfinți sărbătorim

acum 756 zile

Ce sfinți sărbătorim în aceste două zile? Iată ce scrie în calendarul ortodox 2018:

Joi este sărbătoare cu cruce în calendar. Iată ce sfânt sărbătorim pe 25 ianuarie

acum 757 zile

Pe 25 ianuarie 2018, in calendarul ortodox, este sarbatoare cu cruce neagra.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »