LUNI, 12 IUNIE 2017

Sting cântă la Cluj pe 17 octombrie. Ce invitați speciali va avea artistul britanic

 hepta.ro

Artistul britanic Sting va concerta pentru prima dată la Cluj-Napoca, pe 17 octombrie, evenimentul făcând parte din turneul ”57th & 9th”, care promovează cel mai recent proiect muzical al artistului, albumul cu acelaşi nume.

Concertul, care va avea loc la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, îl are drept invitat special pe Joe Sumner, fiu al artistului, lider al trupei Fiction Plane, care s-a concentrat în ultimii cinci ani pe cariera solo.

Sting va fi însoţit pe scenă de Dominic Miller (chitară), unul dintre cei mai vechi colegi de scena ai artistului, Josh Freese (tobe), Rufus Miller (chitară) şi de acordeonistul Percy Cardona (The Last Bandoleros), informează organizatorii, Emagic.

Turneul a început în America de Nord în luna februarie a acestui an, iar Sting a parcurs deja mai mult de 50 de oraşe din Europa, America Centrală şi de Sud şi Asia.

Cel de-al doisprezecelea album Sting, ”57th & 9th”, primul său proiect rock-pop lansat după mai bine de 10 ani, a apărut pe 11 noiembrie 2016 la A&M/Interscope Records. Colecţia de zece piese a fost produsă de Martin Kierszenbaum, înregistrată în câteva săptămâni împreună cu Dominic Miller (chitară) şi Vinnie Colaiuta (tobe), bateristul Josh Freese (Nine Inch Nails, Guns N’ Roses), chitaristul Lyle Workman şi backing vocals asigurat de trupa The Last Bandoleros din San Antonio.

Biletele vor fi puse în vânzare joi, la ora 10.00, pe eventim.ro, iar membrii fan clubului Sting vor avea posibilitatea să cumpere tichete mai devreme, începând de marţi.

Gordon Matthew Thomas ”Sting” Sumner, născut pe 2 octombrie 1951, în Newcastle (Marea Britanie), este muzician, cântăreţ, compozitor şi actor. A fost compozitorul principal, solistul şi basistul trupei The Police, din 1977 până în 1986, înainte de a-şi lansa o carieră solo de succes. În anul 2000, a primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood, iar în 2003 a fost inclus în Rock and Roll Hall of Fame în calitate de membru al trupei The Police. Tot în 2003, Sting a fost înnobilat de regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii, la Palatul Buckingham, cu medalia Ordinului Imperiului Britanic în rang de Comandor (CBE).

COMENTARII

Vremea de Paști 2018. Anunțul ANM este ÎNFRICOȘĂTOR. Meteorologii avertizează: „România se va afla...”

acum 700 zile

După surprizele meteorologice de la sfârșitul lunii februarie, românii se așteaptă la ce e mai rău în viitor. Cum anul acesta sărbătorile pascale vor fi la începutul lunii aprilie, șansele ca vremea să fie una frumoasă sunt destul de mici.

Dascălii din România vor beneficia de cursuri de învățare continuă

acum 720 zile

În sprijinul acestei responsabilități, Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, împreună cu Fischer International, își propun să le creeze profesorilor români un cadru de evoluție profesională continuă prin intermediul campaniei "Liga Profesorilor Excepționali".

Atenție! Săptămâna viitoare sunt două mari sărbători cu curce roșie în calendar. Iată ce sfinți sărbătorim

acum 761 zile

Ce sfinți sărbătorim în aceste două zile? Iată ce scrie în calendarul ortodox 2018:

Joi este sărbătoare cu cruce în calendar. Iată ce sfânt sărbătorim pe 25 ianuarie

acum 762 zile

Pe 25 ianuarie 2018, in calendarul ortodox, este sarbatoare cu cruce neagra.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »