• VINERI, 29 IUNIE 2018

  A jucat cu Steven Seagal, iar duminică vine la ”CineCOOL”. EL este Sergiu Costache

   Duminică, 1 iulie, Irina Margareta Nistor îl are ca invitat la ”CineCOOL” pe actorul Sergiu Costache. De la ora 15.30, îi veți afla povestea actorului care a împărțit același platou de filmare cu Steven Seagal, la filmarea peliculei ”Condamnat la iertare”.

  Deși provine dintr-o familie de muzicieni, Sergiu Costache a ales actoria:

  Provenind dintr-o familie de muzicieni, ai mei fiind interpreți de muzică populară, am fost atras de muzică. Am cochetat cumva cu muzica. Am făcut pian, vioară și clarinet, dar nu a fost să fie, eram cu fotbalul în acea perioadă. Pot spune că în ADN mi-a rămas ceva din ce înseamnă muzică”, a mărturisit Sergiu Costache la ”CineCOOL”, pastila de teatru și film din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.30.

  La ”CineCOOL”, actorul a mărturisit și care este motivul pentru care mama lui nu a dorit să vină să îl vadă în spectacole:

  Părinții mei nu au venit niciodată să mă vadă la spectacol. Mama a zis: «Dacă vin să te văd, plâng! Și e posibil să-mi scadă tensiunea și să leșin»”. 

  Care este povestea de viață a actorului Sergiu Costache aflați duminică, 1 iulie, de la ora 15.30, la ”CineCOOL”, numai la postul Happy Channel.

  COMENTARII

  Duminică, 15 iulie, la ”CineCOOL” vine actrița Rodica Lazăr

  acum 5 zile

  Cum a ajuns Rodica Lazăr la actorie, care este povestea sa, aflați duminică, 15 iulie, de la ora 14.30, la Happy Channel, la ”CineCOOL”.

  Sâmbătă, 14 iulie, emisiunea ”PoveștiCOOL” îți aduce distracție pentru întreaga familie

  acum 5 zile

  Ce spune medicul stomatolog despre prevenire, aflați sâmbătă, 14 iule, de la ora 14.30, numai la emisiunea „PoveștiCOOL”, de la Happy Channel.

  Ioana Pavelescu, la ”CineCOOL”: ”Am filmat șase ore, la -35 de grade și mi-a turnat sânge de la abator... Sergiu Nicolaescu nu folosea sânge fals”

  acum 6 zile

  Cum rolul din „Osânda” a fost cel care i-a adus recunoaștere, Irina Margareta Nistor a dorit să afle de la Ioana Pavelescu mai multe povește despre realizarea acestui film, ce poartă semnătura inconfundabilului Sergiu Nicolaescu.

  Doru Trăscău mărturisește la ”PoveștiCOOL”: copiii săi au un cuvânt greu de spus în ceea ce privește activitatea lui muzicală

  acum 6 zile

  În prima parte a interviului acordat emisiunii ”PoveștiCOOL”, Doru Trăscău, vocalistul trupei The Mono Jacks, ne-a vorbit despre muzică, despre cum a renunțat la un serviciu stabil pentru a se dedica pasiunii sale. De data aceasta, el ne-a vorbit despre familie și roul său de părinte.

  Criss și Vlad vă recomandă un film pentru cei mici, dar și pe placul adulților

  acum 6 zile

  ”Hotel Transylvania 3” este pelicula pe care Criss și Vlad o recomandă la ”PoveștiCOOL”, emisiune difuzată de Happy Channel în fiecare weekend.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbăta, de la ora 15.30
  Citește mai mult... »