• MARTI, 13 FEBRUARIE 2018

  Alina Chivulescu, mărturisire emoționantă pentru cea care, de 10 ani încoace, este fetița ei

  După ”O grămadă de Caramele”, serialul filmat cu telefonul mobil și difuzat pe Happy Channel, Cristina Ciobănașu și Alina Chivulescu se reîntâlnesc pe platoul de filmare. Și tot în aceeași familie. Asta pentru că Alina este cea care are grijă de copila Cristina. Sau, mai bine zis, Helene, personajul jucat de Alina, are grijă de Ana, copila pe care Cristina Ciobănașu o interpretează în serialul ”Fructul Oprit”, difuzat miercurea, de la 21.00, la Antena 1.

  Cele două sunt din nou față în față, de data aceasta în calitate de reporter și intervievat. Special pentru emisiunea ”PoveștiCOOL”, difuzată sâmbăta și duminica, de la 12.30, la Happy Channel, Criss i-a luat Alinei un interviu. Cele două au vobit despre ”Fructul Oprit”, iar discuția lor a început cu o declarație ce a emoționat-o profund pe Criss:

  Nu o să spun lucrul ăsta acum, doar pentru că tu ții microfonul, dar e minunat faptul că joc din nou împreună cu tine, că sunt 10 ani de când erai fetița mea într-un alt poriect...”, a mărturisit Alina Chivulescu la emisinea ”PoveștiCOOL”, difuzată sâmbăta și duminica, de la 12.30, la Happy Channel

  Cât despre atmosfera pe platou, actrița a spus că se simte absolut minunat că lucrează cu oameni de care a mai lucrat în alte proiecte, oameni cu care a legat prietenii frumoase și durabile:

  Sunt oameni cu care s-au creat niște legături, oameni cu care îți face plăcere să lucrezi. Știi, întâlnirea cu oamenii face lucrurile să fie bune. E un proiect ambițios, și sunt oamenii alături de care mi-e tare drag să fiu. Așa de mult contează să vii cu drag la lucru! Lucrurile făcute din plăcere și dedicare totală au șanse să funcționeze. Proba de casting am dat-o cu domnul Adrian Titieni, iar asta este un vis devenit realitate pentru mine. Nu știam că voi da proba cu el, a fost o surpriză”.

  Ce spune Alina Chivulescu despre personajul ei? Numai lucruri frumoase, emoționante:

  Helene este un om dedicat unei familii care, practic, a adoptat-o, deși emoțional nu este împăcată cu ceea ce se întâmplă, dar ea rămâne în ciuda disconfortului, doar pentru că a făcut o promisiune. Cine, în ziua de azi, mai ține o promisiune? Serialul ăsta te face să te întorci la tine, la lucrurile importante: ideea de familie, de copii, de dedicare. Ce mi s-a părut interesant e că a reușit să spargă bariera unei guvernate, să nu aibă rigiditatea aia. Mi se pare că cel mai important este că atunci când vorbește despre copii să funcționezi după un șablon”.

  Ce ar vrea Alina Chivulescu să aibă și nu poate, care este fructul oprit din viața ei aflați din clipul de mai jos.

  “Fructul Oprit” este un serial dramă produs și regizat de Ruxandra Ion, după un scenariu semnat de Simona Macovei și Radu Grigore. Proiectul se bucură de cele mai noi tehnici de înregistrare, fiind folosită aparatură de ultimă generație pentru film, dar și de o distribuție de excepție, formată din cei mai talentați și iubiți actori din România.

  Noul serial pe care îl realizează Antena 1 pentru telespectatori se poate mândri cu performanța că este prima mare dramă, realizată în România, inspirată din povești turcești. Carmen Tănase, Adrian Titieni, Marian Râlea, Adriana Trandafir, Doru Ana, Adriana Șchiopu, Virginia Rogin, Alina Chivulescu, Michaela Prosan, Petru Păun, Mihai Călin, Doinița Oancea, Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman, Alina Pușcaș, Paul Chiribuță, Conrad Mericoffer, Cosmina Dobrotă, Mădălina Anea, Ana Crețu, Mădălina Craiu și Tudor Roșu vor putea fi urmăriți în “Fructul oprit”.

  Povestea serialului este povestea oricărui om care a avut de ales în calea dragostei. Acțiunea ne include pe toți, întrucât implică asumarea unor alegeri importante, curajul de a căuta iubirea și îndrăzneala de a o recunoaște atunci când este găsită, lăsând deoparte orice tip de prejudecată. Scenariul poartă o încărcătură psihologică impresionantă, personajele pendulând între pasiune și onoare, iar odată ce gustă din fructul oprit, tentația va fi tot mai mare.

  COMENTARII

  Ana Crețu, despre personajul ei: ”Este o naivă cu idealuri, care iubește mult, dar fără speranță”

  acum 12 ore

  Ana Crețu față în față cu Cristina Ciobănașu. Altfel spus, Cami Boască față în față cu Ana Caragea, cea care i-a furat inima lui Ioan, pe care Cami îl iubește la nebunie. Dar el are ochi numai pentru Ana. O poveste de iubire încurcată în care o fată...

  Iată de ce nu mai apare a doua serie a serialului ”Intrusul”

  acum 13 ore

  La această ediție de ”PoveștiCOOL”, emisiune difuzată de Happy Channel sâmbăta și duminica, de la 12.30, Criss și Vlad vă invită să urmăriți o derie de interviuri realizate în exclusivitate de Happy Channel cu o parte din echipa serialului ”INTRUSUL”, unul dintre cele mai tari seriale turcești.

  Pui cu legume în trei culor, preparat în stil indian și thailandez

  acum 15 ore

  Când aveți poftă de ceva oriental, puteți încerca această rețetă inedită, preparată de Alex Cîrțu:  pui cu legume în trei culori și curry, o combinație din bucătăria indiană și thailandeză. Vlad Gherman a fost, pur și simplu, vrăjit de preparatul...

  Marian Râlea, despre cum împăturește sarmalele cu o mână și alte lucruri frumoase, la ”PoveștiCOOL”

  acum 4 zile

  Care sunt lucrurile cu care și-a uimit colegii de platou, printre care împăturirea sarmalelor cu o mână, aflați din clipul alăturat.

  ”Mă consider sută la sută actor, nu dansator”

  acum 5 zile

  Lari Giorgescu, actor și dansator, este invitat la ”CineCOOL”, rubrică realizată de Irina Margareta Nistor pentru emisiunea ”Povești COOL”, difuzată de Happy Channel de la 12.30, în fiecare sâmbătă și duminică.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »