• MARTI, 13 FEBRUARIE 2018

  Alina Chivulescu, mărturisire emoționantă pentru cea care, de 10 ani încoace, este fetița ei

  După ”O grămadă de Caramele”, serialul filmat cu telefonul mobil și difuzat pe Happy Channel, Cristina Ciobănașu și Alina Chivulescu se reîntâlnesc pe platoul de filmare. Și tot în aceeași familie. Asta pentru că Alina este cea care are grijă de copila Cristina. Sau, mai bine zis, Helene, personajul jucat de Alina, are grijă de Ana, copila pe care Cristina Ciobănașu o interpretează în serialul ”Fructul Oprit”, difuzat miercurea, de la 20.00, la Antena 1.

  Cele două sunt din nou față în față, de data aceasta în calitate de reporter și intervievat. Special pentru emisiunea ”PoveștiCOOL”, difuzată sâmbăta și duminica, de la 15.30, la Happy Channel, Criss i-a luat Alinei un interviu. Cele două au vobit despre ”Fructul Oprit”, iar discuția lor a început cu o declarație ce a emoționat-o profund pe Criss:

  Nu o să spun lucrul ăsta acum, doar pentru că tu ții microfonul, dar e minunat faptul că joc din nou împreună cu tine, că sunt 10 ani de când erai fetița mea într-un alt poriect...”, a mărturisit Alina Chivulescu la emisinea ”PoveștiCOOL”, difuzată sâmbăta și duminica, de la 15.30, la Happy Channel

  Cât despre atmosfera pe platou, actrița a spus că se simte absolut minunat că lucrează cu oameni de care a mai lucrat în alte proiecte, oameni cu care a legat prietenii frumoase și durabile:

  Sunt oameni cu care s-au creat niște legături, oameni cu care îți face plăcere să lucrezi. Știi, întâlnirea cu oamenii face lucrurile să fie bune. E un proiect ambițios, și sunt oamenii alături de care mi-e tare drag să fiu. Așa de mult contează să vii cu drag la lucru! Lucrurile făcute din plăcere și dedicare totală au șanse să funcționeze. Proba de casting am dat-o cu domnul Adrian Titieni, iar asta este un vis devenit realitate pentru mine. Nu știam că voi da proba cu el, a fost o surpriză”.

  Ce spune Alina Chivulescu despre personajul ei? Numai lucruri frumoase, emoționante:

  Helene este un om dedicat unei familii care, practic, a adoptat-o, deși emoțional nu este împăcată cu ceea ce se întâmplă, dar ea rămâne în ciuda disconfortului, doar pentru că a făcut o promisiune. Cine, în ziua de azi, mai ține o promisiune? Serialul ăsta te face să te întorci la tine, la lucrurile importante: ideea de familie, de copii, de dedicare. Ce mi s-a părut interesant e că a reușit să spargă bariera unei guvernate, să nu aibă rigiditatea aia. Mi se pare că cel mai important este că atunci când vorbește despre copii să funcționezi după un șablon”.


  Emisiunea ”PoveștiCOOL” se difuzează la postul Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la 15.30 (în reluare de luni până vineri, de la 15.30 și de luni până joi, după miezul nopții).


  Ce ar vrea Alina Chivulescu să aibă și nu poate, care este fructul oprit din viața ei aflați din clipul de mai jos.

  “Fructul Oprit” este un serial dramă produs și regizat de Ruxandra Ion, după un scenariu semnat de Simona Macovei și Radu Grigore. Proiectul se bucură de cele mai noi tehnici de înregistrare, fiind folosită aparatură de ultimă generație pentru film, dar și de o distribuție de excepție, formată din cei mai talentați și iubiți actori din România.

  Noul serial pe care îl realizează Antena 1 pentru telespectatori se poate mândri cu performanța că este prima mare dramă, realizată în România, inspirată din povești turcești. Carmen Tănase, Adrian Titieni, Marian Râlea, Adriana Trandafir, Doru Ana, Adriana Șchiopu, Virginia Rogin, Alina Chivulescu, Michaela Prosan, Petru Păun, Mihai Călin, Doinița Oancea, Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman, Alina Pușcaș, Paul Chiribuță, Conrad Mericoffer, Cosmina Dobrotă, Mădălina Anea, Ana Crețu, Mădălina Craiu și Tudor Roșu vor putea fi urmăriți în “Fructul oprit”.

  Povestea serialului este povestea oricărui om care a avut de ales în calea dragostei. Acțiunea ne include pe toți, întrucât implică asumarea unor alegeri importante, curajul de a căuta iubirea și îndrăzneala de a o recunoaște atunci când este găsită, lăsând deoparte orice tip de prejudecată. Scenariul poartă o încărcătură psihologică impresionantă, personajele pendulând între pasiune și onoare, iar odată ce gustă din fructul oprit, tentația va fi tot mai mare.

  COMENTARII

  Victor Rebengiuc, la ”CineCOOL”: ”Făceam muca asta de actor amator cu mare plăcere”

  acum 2 zile

  Invitat la ”CineCOOL”, marele actor Victor Rebengiuc a povestit la Happy Channel cum a ajuns el actor. A început din liceu, când mergea la cursuri de actorie și era... actor amator.

  Te-ai plictisit în casă? Ieși la film. ”PoveștiCOOL” îți recomandă "Tomb Raider (2018)"

  acum 2 zile

  ”Tomb Raider-Începutul” este cel mai nou film din seria aventurilor personajului Lara Croft. Spre deosebire de seriile trecute, de data aceasta, personajul principal nu mai este interpretat de frumoasa Angelina Jolie, ci de Alicia Vikander.  În noul film din...

  Irina Margareta Nistor, interviu de excepție cu marele actor Victor Rebengiuc, la Happy Channel

  acum 4 zile

  Irina Margareta Nistor, gazda ”CineCOOL” vă invită să urmăriți un interviu de excepție, realizat cu marele actor Victor Rebengiuc. În elegantul și fascinantul spațiu nou din TNB: Librarium, cei doi au depănat amintiri frumoase.

  Roxana Mihalcea - ”Crucile de la Săpânța”. O colecție de epitafuri din veselul cimitir maramureșean

  acum 4 zile

  În această ediție de ”PoveștiCOOL”, te invităm să faci cunoștință cu Roxana Mihalcea, autoarea cărții ”Crucile de la Săpânța”, o colecție ce adună sute de epitafuri lizibile de pe crucile din renumitul cimitir, intrat în patrimoniul UNESCO.

  Iată ce spune regizorul Erwin Simsensohn, despre piesa de teatru ”Cursa de șoareci”, tradusă de Irina Margareta Nistor

  acum 4 zile

  Echipa ”PoveștiCOOL” vă invită în culisele celei mai longevive piese de teatru din Anglia. ”Cursa de șoareci” a avut, recent, premiera și în România. După marea premieră de la Teatrul Național București, echipa Happy Channel a realizat o serie de interviuri cu actorii și cu regizorul piesei, Erwin Simsensohn.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Program TV

  Happy Channel

  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbăta, de la ora 15.30
  Citește mai mult... »