• MARTI, 15 MAI 2018

  Asta a fost cea mai grea scenă pentru Michaela Prosan, din ”Fructul oprit”

  La emisiunea ”PoveștiCOOL”, Michaela Prosan, frumoasa protagonistă a serialului realizat de Ruxandra Ion, a vorbit despre ce înseamnă pentru ea ”Fructul oprit”.

  Unul dintre cele mai emoționante momente din serial a fost cel în care Sonia, personajul interpretat de Michaela, a aflat că are cancer. Modul în care actrița a transmis, pe micul ecran, sentimentele, emoțiile, trăirile personajului ei a impresionat telespectatorii. Cum a fost pentru actriță să redea acest episod deloc plăcut?

  A fost foarte greu. Sonia nu este un personaj ușor de jucat. Trece prin situații complicate, cum ar fi operația ei de cancer. Mi-a fost foarte greu să joc asta, mai ales că nu am știut nimic despre cancerul mamar și a trebuit să mă documentez într-un timp foarte scurt. Noi am filmat la spitalul Florence Nightingale, din Istanbul”, a mărturisit Michaela la ”PoveștiCOOL”, difuzată de Happy Channel sâmbăta și duminica, de la ora 15.30.

  Actrița din serialul difuzat de Antena 1 în fiecare miercuri, de la ora 20.00 a vorbit și despre faptul că, pentu unii, personajul ei pare a avea probleme psihice:

  Personajul meu are o capacitate de disimulare foarte mare.  Sonia este o persoană care nu arată în totalitate ce simte. Ea a trecut prin anumite situații care o fac să fie așa. Fiecare acțiune a Soniei este explicată... mai târziu. Ar putea spune cineva că Sonia este o femeie nebună. De fapt, așa este ea, așa știe ea să iubească. Orgoliul ei o face să se zbată între anumite situații, pentru că este o fire orgolioasă”.

  COMENTARII

  Bogdan Albulescu, selectat pentru marele festival de film de la Cannes, vine la ”CineCOOL”

  acum 1 zile

  Duminica aceasta, de la ora 16.00, invitatul Irinei Margareta Nistor la ”CineCOOL” este Bogdan Albulescu, singurul actor român aflat în selecția mareului Festival de Film de la Cannes.

  Acesta este personajul de teatru în pielea căruia Marcel Iureș spune că s-a simțit cel mai bine

  acum 3 zile

  Una dintre mărturisirile actorului este și cea legată de personajul de teatru de care se simte cel mai atașat. Întrebat de Irina Margareta Nistor care este personajul în pielea căruia s-a simțit cel mai bine, Marcel Iureș a răspuns direct.

  Amintiri cu Marcel Iureș, la ”CineCOOL”: ”Când eram mic, îmi plăcea foarte tare să scriu și să citesc”

  acum 4 zile

  Maestrul este invitatul Irinei Margareta Nistor la ”CineCOOL”, pastila de teatru și de cinematografie din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de Happy Channel sâmbăta și duminica, de la 15.30.

  Michaela Prosan, despre ce a urmat după apariția în ”Fructul oprit”: ”Am fost luată pe nepregătite”

  acum 4 zile

  La emisiunea ”PoveștiCOOL”, de la Happy Channel, Michaela Prosan a vorbit despre cea mai grea scenă din ”Fructul oprit”, dar și despre ce a însemnat pentru ea să facă parte din distribuția serialului produs de Ruxandra Ion și difuzat de Antena 1 în fiecare miercuri, de la ora 20.00.

  Marcel Iureș, o poveste de om: ”Eram în spital, bolnav, și am zis că nu am făcut mare lucru în viață”

  acum 4 zile

  Maestrul Marcel Iureș este invitatul Irinei Margareta Nistor la ”CineCOOL”, pastila de cinematografie din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de Happy Channel.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »