• MARTI, 26 DECEMBRIE 2017

  Constantin Florescu mărturisește, la emisiunea ”Întâlniri fericite”: ”Sunt un mare norocos”

  De-a lungul timpului, pe actorul Constantin Florescu l-ați văzut în piese de teatru, dar și în filme românești și străine, deopotrivă. ”Veni, vedi, fugi”, ”Comrade Detective” (SUA, (2017) , ”6,9 pe scara Richter”, ” The Miracle of Tekir” sunt doar câteva dintre filmele în care a jucat Constantin Florescu. Printre regizorii cu care a colaborar se nunără Nae Caranfil, Stere Gulea și Tudor Giurgiu.

  Invitat în emisiunea ”Întâlniri fericite”, realizată de Irina Margareta Nistor, actorul Constantin Florescu a mărturisit că este un om foarte norocos.

  ”Am jucat în facultete, din anul întâi. Apoi, am fostrat de personalitatea managerului de la Craiova, domnul Emil Boroghină, car emi-a făcut o ofertă fermă, de nerefuzat: și am plecat (n.r. să joc) la Craiova, după facultate”

  Din clipul de mai jos aflați mai multe despre actorul Constantin Florescu, atât din prezentarea făcută de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, cât și din poveștile spuse chiar de actor în interviul acordat Irinei Margareta Nistor la emisiunea ”Întâlniri fericite”, emisiune difuzată de Happy Channel în fiecare joi și vineri, de la ora 12.30.

  COMENTARII

  Premiile CNDB, ”Oscarul dansului contemporan”, la Centrul Național al Dansului

  acum 1 zile

  La finalul evenimentului, Rapha, reporterul de la ”PoveștiCOOL”, a realizat un interviu cu Vava Ștefănescu, coregraf și manager la Centrului Național al Dansului București.

  ”Fără iubire”, un film despre drama unui băiețel ai cărui părinți divorțează

  acum 1 zile

   ”Fără iubire” este titlul celui mai recent film lansat în cinematografele din România, pe care Cristina Ciobănașu ne recomandă să  nu-l ratăm. Despre acesta, ea ne vorbește la ”PoveștiCOOL”, emisiune difuzată de postul Happy Channel...

  Ce înseamnă fericirea pentru Criss și Vlad

  acum 1 zile

  Ce îl face pe Vlad Gherman fericit? Ce se spune despre oamenii care zâmbesc mai des?

  6 chei ale fericririi. La ”PoveștiCOOL”, Criss și Vlad îți spun ce-i face pe oameni fericiți

  acum 1 zile

  La emisiunea ”PoveștiCOOL”, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman vorbesc despre fericire. Despre Ziua Internațională a Fericirii, dar și despre ce îi face pe oameni fericiți.

  Tânărul actor Anghel Damian vrobește la ”CineCOOL” despre experiența lui de membru al juriului la DaKino

  acum 2 zile

  Despre rolul de membru al judiului, Anghel a povestit pe larg la ”CineCOOL”, rubrică din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul de televiziune Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la 15.30.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »