• MARTI, 26 DECEMBRIE 2017

  Constantin Florescu mărturisește, la emisiunea ”Întâlniri fericite”: ”Sunt un mare norocos”

  De-a lungul timpului, pe actorul Constantin Florescu l-ați văzut în piese de teatru, dar și în filme românești și străine, deopotrivă. ”Veni, vedi, fugi”, ”Comrade Detective” (SUA, (2017) , ”6,9 pe scara Richter”, ” The Miracle of Tekir” sunt doar câteva dintre filmele în care a jucat Constantin Florescu. Printre regizorii cu care a colaborar se nunără Nae Caranfil, Stere Gulea și Tudor Giurgiu.

  Invitat în emisiunea ”Întâlniri fericite”, realizată de Irina Margareta Nistor, actorul Constantin Florescu a mărturisit că este un om foarte norocos.

  ”Am jucat în facultete, din anul întâi. Apoi, am fostrat de personalitatea managerului de la Craiova, domnul Emil Boroghină, car emi-a făcut o ofertă fermă, de nerefuzat: și am plecat (n.r. să joc) la Craiova, după facultate”

  Din clipul de mai jos aflați mai multe despre actorul Constantin Florescu, atât din prezentarea făcută de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, cât și din poveștile spuse chiar de actor în interviul acordat Irinei Margareta Nistor la emisiunea ”Întâlniri fericite”, emisiune difuzată de Happy Channel în fiecare joi și vineri, de la ora 12.30.

  COMENTARII

  Pasiunea din copilărie a marelui actor Vlad Rădescu: ”Mergem la gară să simt mirosul cărbunelui”

  acum 1 zile

  Vlad Rădescu este invitatul Irinei Margareta Nistor la ”CineCOOL”, rubrică din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.30.

  Vlad Rădescu: ”O experiență deosebită a fost cea din telenovele”

  acum 1 zile

  Invitat de Irina Margareta Nistor să spună care dintre filmele lui i-a fost cel mai drag, de care dintre ele vorbește mereu cu pasiune, Vlad Rădescu a oferit un răspuns surprinzător.

  Despre marele actor Vlad Rădescu, la ”PoveștiCOOL”

  acum 1 zile

  La emisiunea ”PoveștiCOOL”, Criss și Vlad vi-l prezintă pe marele actor Vlad Rădescu. Este remarcat de regizorul Gheorghe Vitanidis, încă din primul an de facultate care-i încredinţează rolul principal în filmul " Ciprian Porumbescu ",...

  Moment inedit cu Vlad Gherman, la emisiunea ”PoveștiCOOL”. Cine i-a furat șosetele?

  acum 1 zile

  Vlad Gherman a venit supărat foc la emisiunea ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.30 (în reluare luni-vineri, de la ora 15.30, și luni-joi, de la miezul nopții).

  Ați auzit despre ființele care mănâncă șosete? Vlad Gherman vă face cunoștință cu aceste... personaje

  acum 2 zile

  Vlad a vorbit la emisiunea ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.30 (în reluare luni-vineri, 15.30 și luni-joi, de la miezul nopții) despre... ”mâncătorii de șosete”.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »