• JOI, 14 DECEMBRIE 2017

  Maratonului filmelor de Crăciun: ”Un cadou de Crăciun” și ”Crăciun în Palm Springs”

  La emisiunea ”Happy Night”, Vlad Gherman și Rapha vă prezintă producțiile pe care le puteți urmări la Happy Channel în această perioadă, în cadrul maratonului filmelor de Crăciun.

  ”Un cadou de Crăciun”, 16 decembrie, ora 18.00. Doi părinți singuri se luptă pentru un pui de Labrador. Fiecare vrea să i-l dea copilului său de Crăciun. Doar că amândoi ajung să se îndrăgostească unul de celălalt. Jack îi face fiului său cadou un cățel, doar că, în timp ce îl plimba, cățelul fuge. Iar câinele ajunge într-un adăpost pentru animalele fără stăpân. De aici, el este adoptat de Maggie, pentru a-l face cadou fiului ei. În tot acest timp, Jack și fiul lui își tot caută câinele pierdut. Maggie află că patrupedul adoptat avea, de fapt, stăpâni, așa că face tot posibilul să îl înapoieze. Câinele se atașează de Maggie și de fiul ei. De aici pornesc încurcăturile.
  Un film cu Chandra West, Antonio Cupo, Tiera Skovbye, Olivia Burgin.

  Un alt film din cadrul maratonului de Crăciun al postului Happy Channel despre care vorbesc Vlad și Rapha este ”Crăciun în Palm Springs”, difuzat pe 17 decembrie, de la ora 16.00. Filmul aduce pe micile ecrane povestea unor frați care visează să-și vadă din nou părinții împreună. Ei fac tot ce le stă în putință pentru ca aceștia să se reîntâlnească în Palm Springs.

  Mai multe detalii despre cele două filme aflați din clipul de mai jos.

  COMENTARII

  Pasiunea din copilărie a marelui actor Vlad Rădescu: ”Mergem la gară să simt mirosul cărbunelui”

  acum 1 zile

  Vlad Rădescu este invitatul Irinei Margareta Nistor la ”CineCOOL”, rubrică din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.30.

  Vlad Rădescu: ”O experiență deosebită a fost cea din telenovele”

  acum 1 zile

  Invitat de Irina Margareta Nistor să spună care dintre filmele lui i-a fost cel mai drag, de care dintre ele vorbește mereu cu pasiune, Vlad Rădescu a oferit un răspuns surprinzător.

  Despre marele actor Vlad Rădescu, la ”PoveștiCOOL”

  acum 1 zile

  La emisiunea ”PoveștiCOOL”, Criss și Vlad vi-l prezintă pe marele actor Vlad Rădescu. Este remarcat de regizorul Gheorghe Vitanidis, încă din primul an de facultate care-i încredinţează rolul principal în filmul " Ciprian Porumbescu ",...

  Moment inedit cu Vlad Gherman, la emisiunea ”PoveștiCOOL”. Cine i-a furat șosetele?

  acum 1 zile

  Vlad Gherman a venit supărat foc la emisiunea ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.30 (în reluare luni-vineri, de la ora 15.30, și luni-joi, de la miezul nopții).

  Ați auzit despre ființele care mănâncă șosete? Vlad Gherman vă face cunoștință cu aceste... personaje

  acum 2 zile

  Vlad a vorbit la emisiunea ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.30 (în reluare luni-vineri, 15.30 și luni-joi, de la miezul nopții) despre... ”mâncătorii de șosete”.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »