• MIERCURI, 20 DECEMBRIE 2017

  Ce filme puteți urmări la cinema, dar și la Happy Channel, în această perioadă

  La ”Happy Night”, emisiunea difuzată de postul Happy Channel, de luni până vineri, de la miezul nopții, Irina Margareta Nistor face o trecere în revistă a filmelor pe care le poți urmări la cinema până la finele anului. Care sunt acestea, poți afla din clipul de mai jos.

  Iar în partea a doua a emisiunii, Criss și Vlad îi spun ce poți urmări la Happy Channel în cadrul maratonului filmelor de Crăcuiun.

  Primul film de Crăciun despre care vorbesc Cris și Vlad este ”Ai grijă ce-ți dorești de Crăciun”, ce va fi difuzat la Happy Channel pe 21 decembrie, de la ora 22.00. Despre Sophie, personajul principal, toți din jur spun că are o carieră de invidiat și o familie fericită. Însă, din punctul ei de vedere, este o avocată mediocră și mamă a trei copii. Toată treaba pe care o are atât acasă, cât și la serviciu o face să se simtă depășită de situație. Așa ajunge să se întrebe cum ar fi arătat viața ei dacă se dedica exclusiv carierei și nu se mai căsătorea și nu mai avea copii. Iar răspunsul urmează să-l primească mai devreme decât se așteaptă.

  ”Cabana de Crăciun” este cel de-al doilea film pe care Criss și Vlad îl prezintă. Difuzat pe 23 decembrie, de la ora 22.00, filmul spune o poveste impresionantă despre familie, credință, iubire și, mai ales, despre puterea magică a Crăciunului. Acțiunea se învârte în jurul unei tinere care iubește natura și libertatea. Ea lucrează în domeniul restaurărilor și este pe cale să se mătrite cu un bărbat care este exact opuslul ei. Tânăra are o relație specială cu bunicul ei patern, care tocmai a suferit o operație grea la inimă. Depănând amintiri cu el, acesta își exprimă o ultimă dorință: să ajungă să mai ajungă în cabana în care, an de an, familia întreagă se strângea pentru a petrece Crăciunul.

  Mai multe detalii, dar și imagini din aceste filme puteți urmări în clipul de mai jos.

  COMENTARII

  23 aprilie, zi importantă pentru Turcia. La ”PoveștiCOOL” poți afla ce semnifică această zi

  acum 4 ore

   Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au dedicat Turciei această ediție a emisiunii ”PoveștiCOOL”, emisiune difuzată de postul Happy Channel înfiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.30 și în reluare de luni până vineri, de la 15.30 și de...

  Învață să gătești bucate turcești chiar de la bucătarul ambasadorului Turciei în România

  acum 4 ore

  În cadrul emisiunii "Povești COOL", Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman propun o incursiune în universul Turciei, la Centrul Cultural Yunus Emre.

  Află la ”PoveștiCOOL” ce poți învăța la Școala de Vară a Centrului Cultural turc Yunus Emre

  acum 5 ore

  La emisiunea ”PoveștiCOOL” (difuzată sâmbăta și duminica, de la ora 15.30), echipa Happy Channel a realizat un interviu cu Ambasadorul Turciei în România, dl Osman Koray Ertaș, dar și cu Tuna Balka, directorul Centrului Cultural Yunus Emre.

  Rețetă de lahmaciun (pizza turcească), așa cum se face la mama lui acasă, în Turcia

  acum 11 ore

  Asan Remzie este invitata lui Vlad Gherman la această ediție de ”Don Apetit & Co”, rubrică din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul Happy Channel sâmbăta și duminica, de la ora 15.30.

  Duminică, 22 aprilie, la Cine COOL. După 46 de ani de carieră, Vlad Rădescu face mărturisiri neașteptate: "Nu doream să mă fac actor"

  acum 3 zile

  Duminică (22 aprilie), de la ora 15:30, Irina Margareta Nistor îl are invitat la "Cine COOL" pe marele actor Vlad Rădescu. Și-a început cariera în lumea artistică încă din 1972, pe când se afla la facultate, la I.A.T.C. , la clasa prof. Sanda...

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »