• MIERCURI, 14 MARTIE 2018

  ”La drum cu tata”, un film pe care nu trebuie să-l ratați. Iată ce spun Irina Nistor și Răzvan Enciu despre peliculă

   La ”CineCOOL”, Irina Margareta Nistor ni-l prezintă pe tânărul și talentatul actor Răzvan Enciu (23 de ani), protagonistul din filmul ”La drum cu tata”.

  Răzvan a povestit la Happy Channel despre premiera filmului ”La drum cu tata”, la Munchen, Germania, dar și cum a primit acest rol ce l-a propulsat în lumea cinematografică.

  Eram în anul întâi de facultate, la clasa domnului Adrian Titieni. Vă dați seama că a juca într-un film, într-un lung metraj și străin, erau niște deziderate pentru mult mai încolo. Am primit un telefon «Bună, Răzvan, sunt director de casting... am vrea să te chemăm la filmul ăsta». Mă văzuse directorul de casting în niște poze și mă potriveam descrierii fratelui lui Alex. Se căuta un frate mai mare care să și semene”, a povestit Răzvan Enciu la emisiunea ”PoveștiCOOL”, difuzată de Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 12.30


  Citește și ”Răzvan Enciu povestește la Happy Channel cum își ”inventariază” filmele pe Facebook


  Care este subiectul filmului „La drum cu tata”, dar și ce alte amintiri deapănă tânărul actor în emisiunea realizată de Irina Margareta Nistor, poți afla din clipul de mai jos. 

  COMENTARII

  Regizorul Erwin Simsensohn, despre piesa de teatru ”Cursa de șoareci”, tradusă de Irina Margareta Nistor

  acum 6 ore

  În România, piesa ”Cursa de șoareci” se joacă după o traducere realizată de Irina Margareta Nistor, gazda emisiunii ”CineCOOL”, de la Happy Channel.

  Interviu Lari Giorgescu, despre ”Cursa de șoareci”: ”Este o piesă de teatru care vă va relaxa”

  acum 6 ore

  Echipa ”PoveștiCOOL” vă invită în culisele celei mai longevive piese de teatru din Anglia. ”Cursa de șoareci” a avut, recent, premiera și în România, la Teatrul Național București.

  Vlad învață să ghicească în cărți. Iată ce i-au transmis acestea

  acum 23 ore

  Lecția de ghicit în cărțile de tarot a putut fi urmărită de telespectatori în cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de Happy Channel, în fiecare sâmbătă și duminică, de la 12.30 (în reluare de luni până vineri, de la 15.30, și după miezul nopții, de luni până joi).

  Cimitirul Vesel, locul unde te plimbi cu zâmbetul pe buze printre morminte

  acum 1 zile

  În această ediție de ”PoveștiCOOL”, ai un interviu cu Roxana Mihalcea, autoarea cărții ”Crucile de la Săpânța”, o colecție ce adună sute de epitafuri lizibile de pe crucile din renumitul cimitir, intrat în patrimoniul UNESCO.

  Ileana Olteanu, despre ”Cursa de șoareci”: ”E o piesă la care pot veni de la copii de 8-9 ani, la adulți”

  acum 1 zile

  După piesa ”Cursa de șoareci”, Ileana Olteanu, cea care o interpretează pe Mollie Ralson, a acordat un interviu pentru emisiunea ”PoveștiCOOL”, care se difuzează la Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 12.30 (în reluare de luni până vineri, de la 15.30, și de la 0.15 de luni până joi).

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »