• LUNI, 12 FEBRUARIE 2018

  De ce sărbătorim Ziua Îndrăgostiților? Iată care este adevărata legendă a Sfântului Valentin

  Pe 14 februarie, îndrăgostiții din lumea întreagă își sărbătoresc iubirea. Este, oficial, ziua iubirii, Ziua Îndrăgostiților, ziua Sfântului Valentin.

  Dar, de ce sărbărtorim noi această zi? Cine este acest Sfânt? Criss și Vlad, îndrăgostiții de la Happy Channel, au vrut și ei să afle care este adevărarta legendă a Sfântului Valentin. Așa că s-au documentat și au spus tot ce au aflat în cadrul emisiunii ”Povești COOL”, ce se difuzează la Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la 15.30.

  Eu știu că a fost un preot care a fost martirizat”, a mărturisit Criss.

  Așa-i. Sunt mai multe legende, de fapt. Cea mai cunoscută spune că Valentin a fost un preot care a trăit pein secolul dou, după Hristos, care oficia în secret căsătorii între bărbați și femei: la vremea aceea, căsătoria fusese interzisă prin lege”, a început Vlad să povestească.

  Sfântul Valentin este descoperit și întemnițat. Aici, el se îndrăgostește de fiica temnicerului, care era oarbă. Pentru că el avea și puteri vindecătoare, Valentin îi redă acesteia vederea. 

  Continuarea poveștii, în clipul de mai jos.

  COMENTARII

  Sâmbătă, la Povești COOL: Liviu Vârciu face mărturisiri neașteptate despre cea mai puternică dragoste

  acum 1 zile

  Dragostea pentru muzică a descoperit-o încă din copilărie, însă ani mai târziu a întâlnit o pasiune mult mai mare, actoria. Invitat la emisiunea “Povești COOL”, care se va difuza în această sâmbătă, de la ora 15.30, la Happy Channel,...

  Bogdan Albulescu a ”dezertat” de la Facultatea de Drept pentru a se face actor

  acum 3 zile

  Acctorul Bogdan Albulescu este invitatul Irinei Margareta Nistor la „CineCOOL”.

  La ”CineCOOL”, Bogdan Albulescu povestește cum ajungea la spectacole: ”Intram peste tot pe unde se putea, cu carnetul de student”

  acum 3 zile

  Invitat la ”CineCOOL”, actorul Bogdan Albulescu a continuat seria mărturisirilor. După ce a spus de ce a renunțat la Facultatea de Drept , el a povestit despre modul în care intra la spectacolele de teatru. Prima dată la teatru, ca simplu spectator, Bogdan Albulescu...

  Vlad mărturisește, la ”PoveștiCOOL”: „Unii spun că este rolul vieții mele”

  acum 4 zile

  După ce Cristina Ciobănașu a mărturisit cât de milă îi este de bietul Ioan, după ce e a spus ce înseamnă pentru ea ”Fructul Oprit”, i-a venit rândul lui Vlad Gherman să vorbească despre primul serial în care nu formează un cupul cu Criss.

  Cosmina Dobrotă, alias servitoarea ”curioasă” din ”Fructul Oprit”: ”Am descoperit că uneori este bine să fii obraznic”

  acum 4 zile

  Cosmina Dobrotă, îndrăgita actriță care o interpretează pe Katia în serialul difuzat de Antena 1, miercurea, de la ora 20.00,este invitata lui Vlad Gherman, la ”PoveștiCOOL”, emisiune difuzată de postul Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.30.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »