• LUNI, 12 FEBRUARIE 2018

  De ce sărbătorim Ziua Îndrăgostiților? Iată care este adevărata legendă a Sfântului Valentin

  Pe 14 februarie, îndrăgostiții din lumea întreagă își sărbătoresc iubirea. Este, oficial, ziua iubirii, Ziua Îndrăgostiților, ziua Sfântului Valentin.

  Dar, de ce sărbărtorim noi această zi? Cine este acest Sfânt? Criss și Vlad, îndrăgostiții de la Happy Channel, au vrut și ei să afle care este adevărarta legendă a Sfântului Valentin. Așa că s-au documentat și au spus tot ce au aflat în cadrul emisiunii ”Povești COOL”, ce se difuzează la Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la 12.30.

  Eu știu că a fost un preot care a fost martirizat”, a mărturisit Criss.

  Așa-i. Sunt mai multe legende, de fapt. Cea mai cunoscută spune că Valentin a fost un preot care a trăit pein secolul dou, după Hristos, care oficia în secret căsătorii între bărbați și femei: la vremea aceea, căsătoria fusese interzisă prin lege”, a început Vlad să povestească.

  Sfântul Valentin este descoperit și întemnițat. Aici, el se îndrăgostește de fiica temnicerului, care era oarbă. Pentru că el avea și puteri vindecătoare, Valentin îi redă acesteia vederea. 

  Continuarea poveștii, în clipul de mai jos.

  COMENTARII

  Ana Crețu, despre personajul ei: ”Este o naivă cu idealuri, care iubește mult, dar fără speranță”

  acum 12 ore

  Ana Crețu față în față cu Cristina Ciobănașu. Altfel spus, Cami Boască față în față cu Ana Caragea, cea care i-a furat inima lui Ioan, pe care Cami îl iubește la nebunie. Dar el are ochi numai pentru Ana. O poveste de iubire încurcată în care o fată...

  Iată de ce nu mai apare a doua serie a serialului ”Intrusul”

  acum 13 ore

  La această ediție de ”PoveștiCOOL”, emisiune difuzată de Happy Channel sâmbăta și duminica, de la 12.30, Criss și Vlad vă invită să urmăriți o derie de interviuri realizate în exclusivitate de Happy Channel cu o parte din echipa serialului ”INTRUSUL”, unul dintre cele mai tari seriale turcești.

  Pui cu legume în trei culor, preparat în stil indian și thailandez

  acum 15 ore

  Când aveți poftă de ceva oriental, puteți încerca această rețetă inedită, preparată de Alex Cîrțu:  pui cu legume în trei culori și curry, o combinație din bucătăria indiană și thailandeză. Vlad Gherman a fost, pur și simplu, vrăjit de preparatul...

  Marian Râlea, despre cum împăturește sarmalele cu o mână și alte lucruri frumoase, la ”PoveștiCOOL”

  acum 4 zile

  Care sunt lucrurile cu care și-a uimit colegii de platou, printre care împăturirea sarmalelor cu o mână, aflați din clipul alăturat.

  ”Mă consider sută la sută actor, nu dansator”

  acum 5 zile

  Lari Giorgescu, actor și dansator, este invitat la ”CineCOOL”, rubrică realizată de Irina Margareta Nistor pentru emisiunea ”Povești COOL”, difuzată de Happy Channel de la 12.30, în fiecare sâmbătă și duminică.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »