• MIERCURI, 03 IANUARIE 2018

  8 obiceiuri pe care le au bărbații atunci când iubesc cu adevărat

  Bărbații au un mod de a se comporta atunci când sunt îndrăgostiți. În realitate, deși am fi tentați să credem altceva, nu există mari diferențe între un bărbat îndrăgostit și o femeie care iubește.

  Iată câteva adevăruri universale care se potrivesc celui ce iubește! Și fiți siguri că ele se aplică și în cazul femeilor!

  1. Te ascultă
  Dacă e să fim sinceri, unii bărbații nu au deloc calitatea de buni ascultători. Ce e interesant e că bărbații vor fi foarte atenți la ceva ce îi interesează cu adevărat. Așadar, dacă bărbatul de lângă tine nu doar te ascultă, dar îți și răspunde, adică te ascultă activ, înseamnă că e îndrăgostit de tine.

  2. Nu îi este teamă să facă sacrificii

  Bărbații îndrăgostiți se vor simți foarte incomod dacă femeia de lângă va fi nefericită, mai ales dacă ei pot schimba cumva în bine situația. Sacrificiul de dragul fericirii tale e un semn clar că e îndrăgostit de tine. 

  3. Își arată vulnerabilitățile

   Într-o relație de iubire, bărbatului nu îi este teamă să-ți arate sensibilitățile. Pentru că fiind amorezat lui îi este mai ușor să-și arate sentimentele. Și cu siguranță episodul se va repeta, dacă vei reacționa corespunzător situației.

  4. Îi place cum arăți chiar și-n cele mai rele zile
  Cu cât mai mult timp petrecem împreună, crește comfortul, iar dorința de a-limpresiona pe celălălalt, cel mai adesea prin felul în care arătăm, scade. Femeile sunt dispuse să nu mai acorde atâta importanță fiecărui detaliu aparent imporntant, în esență, banal.  

  5. E mândru de tine
  Când e îndrăgostit, un bărbat nu se teme să arate că e mândru de tine. Fie că ești o mamă grijulie sau că ai o carieră de invidiat, sau că-ți atingi obiectivele ușor, poți dormi liniștită dacă ai un bărbat care e îndrăgostit lulea de tine, eforturile tale nu vor trece neobservate. 

  6. Luptă pentru tine
  De obicei un bărbat cu adevărat îndrăgostit va lăsa totul baltă dacă tu vei avea neapărată nevoie de ajutorul lui. Nu va suporta ideea să te știe stresată sau speriată de ceva. Se va implica în orice problemă vei avea. Te va apăra de orice fel de probleme sau orice fel de oameni care-ți pot face rău. 

  7. Luptă cu tine
  Alt comportament evident în cazul unui bărbat îndrăgostit. Bineînețeles, nu vorbim aici de altercații periculoase, de insulte grosolane sau de drame inutile. El va avea grijă ca-n orice conflict de-al vostru să nu te piardă, chiar dacă asta înseamnă să se certe cu femeia pe care o iubește. 

  8. Îți tratează cu respect familia și prietenii
  Dacă cineva e important pentru tine, automat devine așa și pentru el. Un bărbat îndrăgostit va evita galant pe cineva din anturajul tău de care nu îi place. Doar de dragul tău, pentru că știe cât înseamnă persoana respectivă pentru tine.

  sursă:actualitatea.biz

  COMENTARII

  5 sfaturi ca să începi cu dreptul o relaţie nouă şi să scapi de incertitudini

  acum 71 zile

  V-ați potrivit pe Tinder. A intrat în vorbă cu tine pe Instagram. I-ai zâmbit pe stradă, în timp ce așteptați autobuzul.

  Cum îți convingi partenerul să te ierte! 5 trucuri SIGURE să uite că ai greșit!

  acum 73 zile

  5 trucuri SIGURE care îl vor face să uite că ai dat-o în bară!

  Top 5 abordari care pot imbunatati activitatea sexuala

  acum 113 zile

  Iata care sunt cele mai comune abordari care au in prim plan rezolvarea problemelor sexuale si imbunatirea activitatii sexuale, dupa cum urmeaza:

  Ce elemente de stil poți împrumuta de la bărbați atunci când ieși în oraș: 5 idei inedite

  acum 170 zile

  Pe lângă argumentul stilului, există și alte motive pentru care femeile împrumută aceste lucruri de la bărbați. Uneori poate fi vorba de un preț mai mic, alteori că un articol era mai confortabil sau că existau mai multe opțiuni în secțiunea pentru bărbați a magazinului.

  Arta seducţiei în secolul 21: cum agăţi pe cineva cu naturaleţe şi eleganţă

  acum 210 zile

  Puțină lume reacționează negativ la ceva atât de banal ca un salut, o replică de introducere și un zâmbet, chiar dacă scena are loc în plină stradă. Bineînțeles, există şi toate şansele să avem ghinion: persoana cealaltă poate nu are suficient timp la dispoziţie, poate nu are chef sau poate are deja pe cineva. Sau poate este chiar jumătatea ta.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Stirile Antena 1 Observator

  observator.tv


  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »