MARTI, 20 IANUARIE 2015

Încearcă să le eviți! 4 moduri în care îți strici relația cu partenerul!

 pinterest

Majoritatea certurilor din cuplu apar din lipsa de comunicare a dorințelor. Ați auzit probabil de multe ori fraza "Nu știu să citesc gândurile!". Pentru a evita declanșarea unei tensiuni în cuplu este bine să înveți din greșeli. Iată patru modalități prin care îți "tai singură craca de sub picioare".

1. Abordezi tratamentul mut. Deși poate părea cea mai bună soluție, retragerea dintr-o ceartă și nediscutarea până la capăt a problemelor de cuplu pot duce la dificultăți pe termen lung. Acest tip de tratament semnalează o stare de nefericire în cuplu.

2. Eviți comediile romantice. Un film lejer poate să nu fie tocmai punctul tău forte într-o seară alături de el, dar oportunitatea de a vedea relații diferite la TV poate avea beneficii. Un studiu al Universității Rochester a demonstrat că acele cupluri care urmăreau filme despre relațiile de cuplu și apoi discutau aveau o rată mai mică de divorț.

3. Dormiți la capete diferite ale patului. Cercetătorii englezi au ajuns la concluzia că partenerii care dorm cât mai aproape unul de altul, ba chiar lipiți, au o relație de cuplu mult mai frumoasă.

4. Drumul la muncă este mult prea lung. Aparent, o distanță mare între casă și serviciu crește posibilitatea divorțului. E firesc să nu poți controla locul de muncă, dar ar fi mai bine să discuți cu partenerul atunci când pare că nu ajungi niciodată la timp pentru cină.


COMENTARII

Cum să alegi cadoul perfect pentru o femeie, fără prea mari bătăi de cap. Și fără să dai greș

acum 430 zile

Pentru a oferi cadoul perfect unei femei, trebuie să ții cont de multe alte lucruri pe lângă obiectul pe care îl vei oferi. Nu uita să păstrezi chitanța sau bonul - există întotdeauna riscul de a da greș, dar măcar așa ai ocazia să-l poți schimba cu un cadou mai pe gustul ei.

5 sfaturi ca să începi cu dreptul o relaţie nouă şi să scapi de incertitudini

acum 569 zile

V-ați potrivit pe Tinder. A intrat în vorbă cu tine pe Instagram. I-ai zâmbit pe stradă, în timp ce așteptați autobuzul.

Cum îți convingi partenerul să te ierte! 5 trucuri SIGURE să uite că ai greșit!

acum 571 zile

5 trucuri SIGURE care îl vor face să uite că ai dat-o în bară!

Top 5 abordari care pot imbunatati activitatea sexuala

acum 611 zile

Iata care sunt cele mai comune abordari care au in prim plan rezolvarea problemelor sexuale si imbunatirea activitatii sexuale, dupa cum urmeaza:

Ce elemente de stil poți împrumuta de la bărbați atunci când ieși în oraș: 5 idei inedite

acum 668 zile

Pe lângă argumentul stilului, există și alte motive pentru care femeile împrumută aceste lucruri de la bărbați. Uneori poate fi vorba de un preț mai mic, alteori că un articol era mai confortabil sau că existau mai multe opțiuni în secțiunea pentru bărbați a magazinului.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »