VINERI, 19 MAI 2017

Spune-mi cum te ține de mână, ca să-ți spun ce cuplu sunteți. Modul în care el te prinde de mână sau de umăr îți arată ce așteptări are de la tine

 Foto: hepta.ro

Multe cupluri, căsătorite sau nu, încearcă să ofere în public o imagine perfectă, însă, nu de puține ori, adevărul este total diferit, susține mentalistul Buium Israel. Cititorul de gânduri spune că felul în care cei doi își împreunează mâinile, modul în care se țin de gât, sau partea pe care un bărbat își ține femeia atunci când cei doi se plimbă spun multe despre tipul și nivelul de afecțiune din cuplul respectiv.

E ușor să încerci un exercițiu de observație în timpul unei simple plimbări pe stradă, printr-un loc frecventat de mulți oameni, pentru a vedea cât de diferite sunt gesturile cuplurilor, iar tot ce trebuie să faci la început este să ții cont de o regulă de bază a limbajului gestual: partea dreaptă a unui bărbat este asociată cu imaginea paternă, iar partea stângă, cu cea maternă”, a explicat Buium Israel.

Pornind de la acestă idee, specialistul în citirea gândurilor ne oferă câteva ponturi cu ajutorul cărora putem decoda nivelul de afecțiune care leagă un cuplu:

  • Când mâna bărbatului acoperă umărul femeii, gestul este unul protector și diferă doar în funcție de partea în care se află femeia. Astfel, când mâna dreaptă a bărbatului ține umărul drept al femeii, se poate spune că gestul este patern, în timp ce, atunci când femeia se află în partea stângă, gestul este unul mai degrabă matern.
  • Dacă mâna bărbatului pare aruncată pe umărul femeii, iar palma este lăsată să atârne, se poate spune că importanța relației este redusă în ochii bărbatului respectiv, iar angajamentul acestuia nu este unul pe termen lung.
  • Când palma dreaptă a bărbatului stă pe gâtul femeii, acesta își trădează caracterul autoritar și posesiv din relație. În cazul în care palma stângă prinde gâtul femeii, bărbatul are nevoie de fuziune amoroasă.
  • Dacă partenerii merg ”înlănțuiți”, ținându-se reciproc de mijloc sau de bazin, înseamnă că relația lor este încă bazată pe atracția sexuală.
  • Când mâna lui dreaptă ține mâna ei stângă, se poate spune că bărbatul caută complicitate amoroasă și își afirmă rolul de mascul.
  • În schimb, când mâna lui stângă prinde mâna dreaptă a femeii, bărbatul respectiv așteaptă ca ea să-i ofere siguranță, să aibă grijă de el.
  • Când mâna bărbatului se refugiază practic în cea a femeii, e clar că acesta își confundă mama cu partenera, la capitolul afecțiune.
  • De asemenea, când mâinile celor doi își împletesc degetele, bărbatul și femeia își declară reciproc sentimentele și susținerea.
  • Mesajul pe care îl transmite ținerea de braț este diferit în cazul bărbatului, față de cel al femeii. Astfel, când el își ține partenera de braț, dovedește nesiguranță afectivă, însă când ea se ține de brațul lui, își afișează atașamentul și mândria de a-i fi parteneră.

COMENTARII

Cum să alegi cadoul perfect pentru o femeie, fără prea mari bătăi de cap. Și fără să dai greș

acum 331 zile

Pentru a oferi cadoul perfect unei femei, trebuie să ții cont de multe alte lucruri pe lângă obiectul pe care îl vei oferi. Nu uita să păstrezi chitanța sau bonul - există întotdeauna riscul de a da greș, dar măcar așa ai ocazia să-l poți schimba cu un cadou mai pe gustul ei.

5 sfaturi ca să începi cu dreptul o relaţie nouă şi să scapi de incertitudini

acum 471 zile

V-ați potrivit pe Tinder. A intrat în vorbă cu tine pe Instagram. I-ai zâmbit pe stradă, în timp ce așteptați autobuzul.

Cum îți convingi partenerul să te ierte! 5 trucuri SIGURE să uite că ai greșit!

acum 473 zile

5 trucuri SIGURE care îl vor face să uite că ai dat-o în bară!

Top 5 abordari care pot imbunatati activitatea sexuala

acum 513 zile

Iata care sunt cele mai comune abordari care au in prim plan rezolvarea problemelor sexuale si imbunatirea activitatii sexuale, dupa cum urmeaza:

Ce elemente de stil poți împrumuta de la bărbați atunci când ieși în oraș: 5 idei inedite

acum 569 zile

Pe lângă argumentul stilului, există și alte motive pentru care femeile împrumută aceste lucruri de la bărbați. Uneori poate fi vorba de un preț mai mic, alteori că un articol era mai confortabil sau că existau mai multe opțiuni în secțiunea pentru bărbați a magazinului.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »