LUNI, 15 DECEMBRIE 2014

Vrei senzații tari în dormitor? 4 modalități noi pentru un SEX GROZAV!

 Hepta

Se apropie Anul Nou așa că ar fi cazul să încerci lucruri noi și în pat, împreună cu partenerul tău. Câțiva specialiști ne sfătuiesc ce ar trebui să facem pentru a ne condimenta viața sexuală.

1. Nu te gândi la copii (nici măcar pentru o secundă).  “Dacă o femeie își dorește o viață sexuală debordantă, trebuie să lase de o parte orice îi distrage atenția de la soțul său—inclusiv copiii.” Les Parrott, doctorand, profesor de psihologie la Universitatea Seattle Pacific și autorul cărții Crazy Good Sex.

Dr. Parrott explică: “Partenerul știe când ești implicată în relație și când încerci doar să bifezi sexul pe listă.”

2. Un singur cuvânt. Lubrifiant Acesta este unul dintre lucrurile mici de care orice femeie ar trebui să țină cont pentru a-și îmbunătății performanțele sexuale și plăcerea din timpul actului. Amy Levine, sex coach, ne învață “Folosirea lubrifiantului poate duce la relații sexuale mult mai fericite, reducând uneori chiar durerea din timpul actului. Multe femei consideră asta un lucru prin care recunosc că ceva este în neregulă cu ele. Nimic mai fals! Adevărul este, lubrifiantul nostru natural nu indică neapărat gradul de excitare, fapt pentru care el poate fi prezent sau nu."

3. Nu alerga după perfecțiune. Celulită? Kilograme în plus? Dacă reușești să le ignori în timpul sexului, vei avea parte de partide fierbinți.  “El te-a ales deja pentru că deții ceea ce lui îi trebuie. Atunci când femeile devin obsedate de aspectul lor în pat, de fapt cresc nivelul de anxietate. Lasă-te ghidată de sentimentele tale și ale partenerului."

4. Amintiți-vă latura emoțională a sexului. "Poate vă întrebați de ce cuplurile căsătorite au parte de cel mai sălbatic și nebun sex. Totul se rezumă la legătura sentimentală dintre cei doi parteneri. Calitatea sexului poate fi mai intensă și mai bogată."

COMENTARII

Cum să alegi cadoul perfect pentru o femeie, fără prea mari bătăi de cap. Și fără să dai greș

acum 367 zile

Pentru a oferi cadoul perfect unei femei, trebuie să ții cont de multe alte lucruri pe lângă obiectul pe care îl vei oferi. Nu uita să păstrezi chitanța sau bonul - există întotdeauna riscul de a da greș, dar măcar așa ai ocazia să-l poți schimba cu un cadou mai pe gustul ei.

5 sfaturi ca să începi cu dreptul o relaţie nouă şi să scapi de incertitudini

acum 507 zile

V-ați potrivit pe Tinder. A intrat în vorbă cu tine pe Instagram. I-ai zâmbit pe stradă, în timp ce așteptați autobuzul.

Cum îți convingi partenerul să te ierte! 5 trucuri SIGURE să uite că ai greșit!

acum 509 zile

5 trucuri SIGURE care îl vor face să uite că ai dat-o în bară!

Top 5 abordari care pot imbunatati activitatea sexuala

acum 548 zile

Iata care sunt cele mai comune abordari care au in prim plan rezolvarea problemelor sexuale si imbunatirea activitatii sexuale, dupa cum urmeaza:

Ce elemente de stil poți împrumuta de la bărbați atunci când ieși în oraș: 5 idei inedite

acum 605 zile

Pe lângă argumentul stilului, există și alte motive pentru care femeile împrumută aceste lucruri de la bărbați. Uneori poate fi vorba de un preț mai mic, alteori că un articol era mai confortabil sau că existau mai multe opțiuni în secțiunea pentru bărbați a magazinului.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »