JOI, 11 MAI 2017

Minte brici: 5 alimente pentru o memorie mai bună

 hepta.ro

Există anumite alimente care pot îmbunătăți puterea de concentrare, memoria, coordonarea și nivelurile cognitive, pentru a rămâne tot timpul alertă. Află care sunt aceste alimente și pregătește-ți dieta ideală pentru creierul tău!

Alimentează-ți creierul și focalizează-te!

  • Sfecla - reglementează ritmul cardiac, asigurând furnizarea de substanțe nutritive direct la creier.
  • Pește - cum ar fi somon, sardine și hering ce conțin cantități considerabile de omega-3 (importantă pentru menținerea sănătății celulelor creierului).
  • Fructe de pădurerol protector la nivelul celulelor creierului.
  • Nuci - pe lângă concentrare, ajuntă la funcționarea corectă a creierului.
  • Ulei de măsline - alimente care promovează funcțiile creierului sunt cele cu grăsimi! Desigur, pentru a beneficia de o mai bună memorie și concentrare, este important să alegi „grăsimi sănătoase“.

COMENTARII

5 indicații terapeutice ale uleiurilor esențiale

acum 7 zile

Consideri că medicina naturistă are un rol bine definit în menținerea sănătății organismului și în ameliorarea sau tratarea simptomelor specifice diverselor afecțiuni? În acest caz, trebuie să descoperi și principalele indicații terapeutice ale unei game diversificate de uleiuri esențiale.

Embolizarea fibromului uterin - ce trebuie sa stii despre aceasta interventie?

acum 9 zile

Daca te afli in randul femeilor cu fibrom uterin, trebuie sa stii ca exista o procedura rapida prin care te poti vindeca, si anume embolizarea fibromului uterin.

De ce ni se îngălbenesc dinții

acum 20 zile

Oricât de bine ți-ai întreține dantura și oricât de riguros ai respecta sfaturile privind igiena dentară, în timp, dinții tăi se îngălbenesc și își pierd strălucirea de odinioară. De cele mai multe ori, de vină sunt unele obiceiuri cotidiene.

Dureri de spate la birou? Iata cum le poti combate!

acum 35 zile

Statul pe scaun la birou pentru perioade lungi de timp poate determina dureri de spate serioase, ce pot degenera in adevarate probleme de sanatate.

Ce este dieta South Beach?

acum 40 zile

Pierderea kilogramelor reprezintă o adevarată provocare, mai ales dacă ai depășit cu mult limita impusă de medici. Cel mai bine este să apelezi la dietele deja verificate. South Beach este una dintre ele, dar ca majoritatea regimurilor de slăbit are și avantaje și dezavantaje.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »