VINERI, 12 MAI 2017

A folosit machiajul greşit şi a rămas fără un ochi! Mare ATENŢIE, un produs cosmetic pe care tu îl porţi des te poate afecta şi pe tine!

Un machiaj nepotrivit poate să-ţi pună în pericol stima de sine, dar, cu siguranţă, nu te-ai aştepta să-ţi pericliteze viaţa.

Ei bine, asta chiar se poate şi i s-a întâmplat Ericăi Diaz, mamă a doi copii, într-un moment ce ar fi trebuit să constituie o bucurie.

După ce a lucrat la un proiect didactic de lucru manual cu fiica sa, Erica a mers să se demachieze. Fără să vrea, puţin sclipici i-a intrat în ochi şi i-a tăiat corneea. Imediat, ochiul s-a infectat total şi şi-a pierdut vederea. 

Pentru a o ajuta, medicii i-au făcut două transplanturi de cornee, însă fără succes. Nu au ajutat-o nici picăturile, injecţiile sau antibioticele. Erica a fost în pericol de septicemie, iar doctorii nu au mai avut altă soluţie decât să-i îndepărteze ochiul în totalitate. 

Femeia şi-a spus povestea pe reţelele de socializare pentru ca toţi să ia aminte când au de-a face cu banalul sclipici, pe care fetiţele îl folosesc atât de des, atât pe faţă, cât şi pe planşele de la şcoală. 

"Vă rog, purtaţi o protecţie la ochi atunci când lucraţi cu sclipiciul", a scris femeia, care şi-a găsit puterea de a zâmbi din nou, la gândul că încă mai poate duce o viaţă relativ normală văzând doar cu un singur ochi.

COMENTARII

Cum să dormi ca un bebeluș și să te odihnești foarte bine

acum 3 zile

Specialiştii, fie că e vorba de medici sau psihologi recomandă să dormim 7-8 ore pe noapte și acest sfat ar trebui luat în serios, căci odihna insuficientă poate fi periculoasă și, în timp, afectează în mod semnificativ calitatea vieții oricărei persoane.

9 Beneficii Pentru Sănătate a plantei Ashwagandha

acum 7 zile

Ashwagandha este folosită de 3000 de ani pentru a elibera stresul, pentru a creşte nivelul de energie şi pentru îmbunătăţirea concentrării.

Avantajele postului asupra stării generale de sănătate

acum 11 zile

Postul ajută atât pe plan spiritual, cât și fizic. Acesta poate ajuta organismul în moduri la care nu te-ai fi gândit. Beneficiile postului includ detoxifierea, vindecarea mai rapidă, pielea radiantă și hormonii anti-îmbătrânire, pe lângă apropierea de divinitate. Postul nu înseamnă doar abținerea de la mâncare și băutură, ci testarea voinței pentru o perioadă determinată de timp. În continuare, vom dezvolta avantajele acestei perioade asupra ta:

Cum să previi astenia de primăvară, afecțiunea care are efect asupra a jumătate din populație

acum 11 zile

Astenia sezonieră sau de primăvară apare mai des în cazul femeilor, afectează, potrivit Organizației Mondiale a Sănătății, jumătate din populație, și poate fi cauzată atât de imposibilitatea organismului de a se adapta noilor condiții de mediu, cât și de modificări hormonale sau o alimentație deficitară, lipsită de vitamine și minerale. De multe ori o poți confunda cu un episod depresiv, deși pe lângă simptomele comune acestuia, afecțiunea are și câteva specifice. Cele mai frecvente simptome sunt:

Aportul zilnic de vitamine si minerale: ce trebuie sa stii

acum 13 zile

Vitaminele si mineralele sunt substante nutritive care exercita roluri importante in organism. Acestea sunt necesare in cantitati mici, de ordinul microgramelor sau miligramelor.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »