JOI, 13 APRILIE 2017

Știi care sunt beneficiile și RISCURILE consumului de carne de miel? Iată cine NU are voie să mănânce miel

Carnea de miel se află la mare căutare înainte de sărbătorile pascale. Însă, avertizează specialiștii, aceasta poate fi dăunătoare pentru sănătate. Dacă mielul nu are minimum 10-15 kilograme, două luni de la fătare şi nu a fost crescut într-un mediu sănătos, toxinele reţinute în organismul acestuia vor face carnea greu de digerat şi poate solicita ficatul şi pancreasul celui care o va consuma.

Însă, în general, carnea de miel, spun nutriționiștii, este superioară, calitativ, altor tipuri de carne. Însă există și persoane care trebuie să evite consumul acesteia.

Cât de sănătos este consumul de carne de miel? Ce beneficii, dar şi la ce riscuri ne supunem când o consumăm ne spune nutriţionistul Simona Carniciu, invitată la Antena Stars.

Este foarte sănătos să consumăm carnea de miel pentru că are o calitate superioară a proteinelor, sunt superioare calitativ chiar față de vită sau porc și au foarte multe vitamine și minerale”, spune Simona Carniciu.

Care sunt aceste multe vitamine, dar, mai ales, cine nu trebuie să consume carne de miel aflați din clipul alăturat.

COMENTARII

5 indicații terapeutice ale uleiurilor esențiale

acum 8 zile

Consideri că medicina naturistă are un rol bine definit în menținerea sănătății organismului și în ameliorarea sau tratarea simptomelor specifice diverselor afecțiuni? În acest caz, trebuie să descoperi și principalele indicații terapeutice ale unei game diversificate de uleiuri esențiale.

Embolizarea fibromului uterin - ce trebuie sa stii despre aceasta interventie?

acum 10 zile

Daca te afli in randul femeilor cu fibrom uterin, trebuie sa stii ca exista o procedura rapida prin care te poti vindeca, si anume embolizarea fibromului uterin.

De ce ni se îngălbenesc dinții

acum 21 zile

Oricât de bine ți-ai întreține dantura și oricât de riguros ai respecta sfaturile privind igiena dentară, în timp, dinții tăi se îngălbenesc și își pierd strălucirea de odinioară. De cele mai multe ori, de vină sunt unele obiceiuri cotidiene.

Dureri de spate la birou? Iata cum le poti combate!

acum 36 zile

Statul pe scaun la birou pentru perioade lungi de timp poate determina dureri de spate serioase, ce pot degenera in adevarate probleme de sanatate.

Ce este dieta South Beach?

acum 41 zile

Pierderea kilogramelor reprezintă o adevarată provocare, mai ales dacă ai depășit cu mult limita impusă de medici. Cel mai bine este să apelezi la dietele deja verificate. South Beach este una dintre ele, dar ca majoritatea regimurilor de slăbit are și avantaje și dezavantaje.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »