JOI, 13 APRILIE 2017

Știi care sunt beneficiile și RISCURILE consumului de carne de miel? Iată cine NU are voie să mănânce miel

Carnea de miel se află la mare căutare înainte de sărbătorile pascale. Însă, avertizează specialiștii, aceasta poate fi dăunătoare pentru sănătate. Dacă mielul nu are minimum 10-15 kilograme, două luni de la fătare şi nu a fost crescut într-un mediu sănătos, toxinele reţinute în organismul acestuia vor face carnea greu de digerat şi poate solicita ficatul şi pancreasul celui care o va consuma.

Însă, în general, carnea de miel, spun nutriționiștii, este superioară, calitativ, altor tipuri de carne. Însă există și persoane care trebuie să evite consumul acesteia.

Cât de sănătos este consumul de carne de miel? Ce beneficii, dar şi la ce riscuri ne supunem când o consumăm ne spune nutriţionistul Simona Carniciu, invitată la Antena Stars.

Este foarte sănătos să consumăm carnea de miel pentru că are o calitate superioară a proteinelor, sunt superioare calitativ chiar față de vită sau porc și au foarte multe vitamine și minerale”, spune Simona Carniciu.

Care sunt aceste multe vitamine, dar, mai ales, cine nu trebuie să consume carne de miel aflați din clipul alăturat.

COMENTARII

5 boli înfricoșătoare pe care le poți lua de la animalul tău de companie

acum 29 zile

Iată care sunt cinci dintre bolile înfricoșătoare pe care le poți lua de la animalul tău de companie, potrivit Centrului pentru Controlul și Prevenirea Bolilor din SUA.

Ce efecte poate avea lipsa de somn

acum 29 zile

Indiferent de vârstă, ocupație, stare de sănătate, somnul este o componentă esențială a vieții și nu trebuie sub nicio formă neglijat. Un somn insuficient sau de calitate proastă poate avea consecințe din cele mai serioase asupra sănătății. Iată câteva dintre ele.

Care sunt analizele pe care trebuie să ți le faci o dată pe an?

acum 43 zile

Analizele medicale anuale presupun și o pregătire prealabilă a pacientului. Este foarte important să știi care sunt cele mai importante reguli pe care trebuie să le urmezi înainte de a merge să recoltezi probele necesare analizelor.

6 remedii naturiste impotriva foliculitei

acum 54 zile

Metodele de tratare a foliculitei includ utilizarea unor ingrediente de varf gasite in orice casa, supermarket sau farmacie naturista. Otetul de mere, aloe vera sau uleiul de cocos sunt doar cateva dintre cele mai eficiente ingrediente care au dovedit ca pot combate cu succes efectele foliculitei.

Coronarografia – ce trebuie sa stii despre aceasta procedura

acum 54 zile

Coronarografia este o investigatie minim-invaziva, prin care se depisteaza blocajele de la nivelul arterelor coronare (vasele de sange care alimenteaza inima). Aceste blocaje pot duce la infarct miocardic, de aceea trebuie descoperite si tratate cat mai repede posibil.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »