JOI, 13 APRILIE 2017

Ești foarte stresat? Nu-ți vine să te mai bucuri de lucrurile mărunte care îți plăceau înainte? Nu te gândi la depresie, poate fi și alta cauza

 Oricât de mult ne odihnim, nu putem să ne trezim freh, cu vitalitate, cu energie, nu putem să ne bucurăm de lucruri mici și banale - toate acestea sunt semne clare ale muncii în exces.

Dacă am face o analiză de sânge, ne-ar ieși foarte mult cortizol în sânge, ceea ce dă semne că ești foarte stresat, căci este hormonul de stres.

Se pare că oamenii se aruncă în muncă multă din mai multe motive:

- dezamăgire în dragoste, în viața sentimentală. Când nu suntem mulțumiți de viața de acasă, avem tendința să ne cufundăm mai mult în muncă, pentru a suplimenta lipsa echilibrului emoțional din viața personală

- au fost crescuți cu ideea că, pentru rezultate bune, trebuie să  muncească foarte mult, să petreacă ore multe muncinnd

Mai multe informații aflați din clipul alăturat, de la psihologul invitat la Star Magazin, de la Antena Stars.

COMENTARII

Care sunt analizele pe care trebuie să ți le faci o dată pe an?

acum 12 zile

Analizele medicale anuale presupun și o pregătire prealabilă a pacientului. Este foarte important să știi care sunt cele mai importante reguli pe care trebuie să le urmezi înainte de a merge să recoltezi probele necesare analizelor.

6 remedii naturiste impotriva foliculitei

acum 22 zile

Metodele de tratare a foliculitei includ utilizarea unor ingrediente de varf gasite in orice casa, supermarket sau farmacie naturista. Otetul de mere, aloe vera sau uleiul de cocos sunt doar cateva dintre cele mai eficiente ingrediente care au dovedit ca pot combate cu succes efectele foliculitei.

Coronarografia – ce trebuie sa stii despre aceasta procedura

acum 23 zile

Coronarografia este o investigatie minim-invaziva, prin care se depisteaza blocajele de la nivelul arterelor coronare (vasele de sange care alimenteaza inima). Aceste blocaje pot duce la infarct miocardic, de aceea trebuie descoperite si tratate cat mai repede posibil.

Cum stii ca ai nevoie de ochelari de vedere?

acum 35 zile

Este bine sa stii care sunt problemele de vedere (ca de exemplu, afla ce este astigmatismul), dar in primul rand simptomele care iti arata ca trebuie sa-ti faci o programare la medicul oftalmolog.

Cum te feresti de dezechilibrele hormonale?

acum 38 zile

Oboseala continua, schimbarile de dispozitie si lipsa libidoului sunt doar cateva dintre simptomele care anunta orice femeie ca este posibil sa se confrunte cu aceasta problema. Dezechilibrele hormonale afecteaza aparatul reproducator si ovulatia si pot avea efecte grave asupra fertilitatii.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »